NBI/A-s mez árverés

A befolyt összeget a Szülők és Pedagógusok a Gyermekekért Alapítvány kapja

Dátum: 2019. nov. 28.Az Oroszlányi Sportegylet vezetősége árverésre bocsátja idei, NBI/A-s felnőtt csapatának játékosok által dedikált mezét. Az ereklye árveréséből befolyt összeget a Szülők és Pedagógusok a Gyermekekért Alapítvány kapja, melynek célja, hogy hozzájáruljon az Oroszlányi Hunyadi Mátyás Általános Iskolába járó tanulók nevelési-oktatási feltételeinek javításához, tanórán kívüli sokirányú foglalkoztatásához. Az alapítvány támogatja az iskolába járó hátrányos helyzetű tanulókat, ösztönzi a kimagasló diák és pedagógus teljesítményt, rendezvényeket valósít meg, eszközöket, anyagokat biztosít.

Az árverés szabályai: *

A licitálás helye az Oroszlányi Sportegylet Hivatalos facebook oldala. Az árverés időtartamára az adott poszt alatt csak liciteket fogadunk el, az egyéb hozzászólásokat moderáljuk. A licitet a facebook poszt alatti kommenttel egyidejűleg az iroda@oselions.hu e-mail címre is el kell küldeni, az ajánlat csak ebben az esetben érvényes. (Ezen az úton vesszük majd fel a kapcsolatot a győztessel.)

Az első licit 20.000 forint, innen indul az árverés. Liciteket ezer forintos végződéssel fogadunk el.
Az árverés 2019. december 7. (szombat) 12.00 óráig tart, győztese a mezt az aznapi, Alba Fehérvár elleni felnőtt mérkőzésen veheti át az OSE irodában.

Az árverésre bocsátott mez:

arveres_mez.jpg

*A jelen szabályzat szerint az aukció szervezője és lebonyolítója az Oroszlányi Sportegylet, nem a Facebook. A Facebook az aukció szervezésében vagy lebonyolításában semmilyen módon nem vesz részt és a licitálók a Szervezőnek, nem a Facebooknak adják meg az adataikat. A megadott adatokat a Szervező kizárólag a megjelölt célokra használja fel.

Hozzászólások