OSE nyári tábor

A héten elindult az első turnus

Dátum: 2017. jún. 22.

Amint véget ért a tanítás, el is kezdődött az OSE nyári táborának első turnusa, melyen 65 gyermek vesz részt, korosztályok szerint két csoportra osztva. A nagyobbak foglalkozásaira a régi, míg a kisebbekére az új csarnokban kerül sor. 

nyari_1.jpg

Naponta labdás, játékos-ügyességi feladatokat végeznek, amivel fejlődik a mozgásuk, állóképességük, belekóstolnak a kosárlabda alapjaiba. A nagyobbaknál is sorversenyek és edzések szerepelnek a napi feladatok között. 

nyari_6092_1.jpg

Igyekeztünk minél változatosabb programokat összeállítani a gyerekeknek, így nemcsak a pályán töltik az időt, hanem részt vettek íjászatban, csocsóztak-biliárdoztak, fagyiztak, csütörtökön pedig az Oroszlányi Rendőrkapitányságra látogattak, ahol kerékpáros ügyességi feladatokat végeztek, lövedékálló mellényt próbáltak, nagy ujjongások közepette „rabosították” is őket. 

nyari_6151_1.jpg

A gyerekek egészséges táplálkozását is szem előtt tartjuk, naponta kb. 15 kg almát, répát és karalábét fogyasztottak a kimerítő feladatok után :)

nyari_6132_1.jpg

Pénteken strandolás szerepel a programban, jövő héten pedig indul a következő turnus, kevesebb résztvevővel, de hasonlóan színes programokkal.

Hozzászólások