Príma Közönségdíjas az Oroszlányi Sport Egylet

A Príma Gálesten adták át az elismerést egyesületünknek

Dátum: 2018. szept. 24.

Az  országosan elismert Prima Primissima Díj 2005-től a területi Prima díjakkal egészült ki. Alig hat év alatt az összes megye csatlakozott, így mára az ország egész területén önálló elismerésben részesülhetnek a szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport megyei legjobbjai. Ők azok, akik közelről figyelhető, megismerhető példaképeivé válhatnak szűkebb hazájuk közösségének. A megyei Prima díjak rendszerének célja, hogy megőrizze a magyar értelmiség és szellem helyi eredményeit, erősítve a kisebb társadalmi egységek összetartozását, elősegítve fejlődésüket.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei szervezete ebben az évben is – immár 14. alkalommal – odaítélte a Megyei Príma Díjakat.  A szakmai zsűri a VOSZ megyei elnökségével közösen 85 javasoltból választotta ki a 10 jelöltet, akik között sport kategóriában ott volt az Oroszlányi Sport Egylet is.

Pénteken rendezték meg a a megye gazdasági-, és köz-, valamint kulturális és sportéletének kiválóságait köszöntő Príma Gálaestet, melyen Beck Ferenc, egyesületünk elnöke vehette át a megyei Közönség Prima Díjat!

478a8586-900x600.jpg

Ez az elismerés is azt jelzi, hogy amit végzünk munka, az érték, és ezt az értéket az OSE közössége hozta létre.
Ezúton szeretnénk megköszönni ennek a tevékeny közösségnek az elmúlt 60 év munkáját, Országgyűlési Képviselő Asszony, Polgármester Úr, Jegyző Asszony, valamint a Város, Képviselő testület, Kollégáink és természetesen Szurkolóink kitüntető támogatását!

Köszönjük szépen Mindenkinek!


prima.jpg

Hozzászólások