A Decathlon B33 Tour versenysorozat döntőjére Oroszlányon kerül sor

"B" korcsoportos döntő június 3-án

Dátum: 2017. máj. 24.

Az MKOSZ által szervezett, általános és középiskoláknak szóló országos kosárlabda verseny keretében több mint 300 iskola 700 csapata versenyzett idén különböző helyszíneken, és a középiskolás döntő megrendezését idén városunk nyerte el.

A B33 TOUR keretében zajló rangos esemény helyszínének kiválasztásában szempont volt, hogy olyan városban rendezzék a tornákat, ahol erős a kosárlabda jelenléte és a versenyen helyi csapatok is képviselhetik magukat. A korábbi területi döntők egyikén az oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium csapata (Bogatin Ádám, Szeglet Gergő, Varga Tamás, Pap Attila) is továbbjutott, így az oroszlányi döntőben helyi fiataloknak is szurkolhatunk.

b33_tour.jpg

A torna helyszíne a Polgármesteri Hivatal parkolója lesz, ahol 6 pálya kerül kialakításra, eső esetén pedig a sportcsarnok pályáját lehet igénybe venni (4 térfélen). 
Időpontja: 2017. június 3. (szombat)

Tervezett programok: B33 Diákolimpia „B” korcsoport Országos Döntő 24 csapattal, nemzetközi pénzdíjas torna (12 csapat), nemzetközi női torna (6 csapat), jelentkezés függvényében nyílt amatőr tornák, utcai akrobatikus bemutatók (BMX, tornabemutatók), élő DJXBOX game bajnokság, dobóverseny.

A versenyt livestreamen élőben lehet majd követni, drónfelvételek is készülnek és az országos sportcsatornák is beszámolnak róla.

http://www.b33.hu/elindult-a-decathlon-b33-tour/

Hozzászólások