HIVATALOS KÖZLEMÉNY!

Elindítjuk utánpótlás edzéseinket

Dátum: 2020. máj. 15.Kedves Sporttársak, Szülők, Sportolók!

Az Oroszlányi Sportegylet továbbra is szigorú biztonsági és egészségügyi szabályok betartása mellett -igaz csak kültéren - de újrakezdi az edzéseket!

A legfontosabb szabályaink (amelyeket korábban és jelenleg is alkalmazunk) a következők:
- A testhőmérséklet adatokat minden játékosnál, minden edzés előtt ellenőrizzük és dokumentáljuk.
- Játékosaink csak aláírt szülői nyilatkozat birtokában vehetnek részt foglalkozásainkon.
- Az edzéseket nem csapatszinten, hanem csoportokra bontva, kisebb létszámban szervezzük.
- Az edzéseken elsősorban technikai gyakorlatok és fizikális képességfejlesztés szerepel, kerüljük a fizikai kontaktust.
- A csoportjaink foglalkozásai között munkatársaink a felszereléseket (labdák, bóják, edzéseszközök), valamint a játékosok által megérintett tárgyakat (pl.: kilincsek) folyamatosan fertőtlenítik.
- Az öltözőket egészségügyi okok miatt játékosaink nem használhatják, sportfelszerelésben kell érkezni, tusolásra és WC használatára nincs lehetőség.
- Az edzések határozatlan ideig kizárólag szabadtéren kerülnek megrendezésre.
- Az edzéseken -amennyiben lehetséges- saját labdák használatát javasoljuk.
- Az edzések száma a korosztályoknak, illetve a normál edzésrendnek megfelelően alakul. (Nem megfelelő időjárás esetén a változtatás jogát fenntartjuk.)
- Az edzéseken a résztvevők létszáma, valamint a végzett gyakorlatok az egészségvédelmi előírásoknak és javaslatoknak megfelelően kerülnek kialakításra és végrehajtásra.
- Az edzéseken kizárólag azok a játékosok vehetnek részt, akik rendelkeznek a szülő, illetve törvényes képviselő által aláírt hozzájárulási nyilatkozattal. (18 éves kor alatt). A nyilatkozat a lap alján letölthető.
- Az edzéseken kizárólag teljesen egészséges, illetve tünetmentes sportolók vehetnek részt! A legkisebb tünet is kizáró ok! Ha valakinél az edzők betegséget, rosszullétet észlelnek, a játékosnak azonnal el kell hagynia az edzés helyszínét!
- Az edzések zártkapusak lesznek, azokon csak a játékosok és az edzők vehetnek részt.
- A szülők, kísérők a gyerekeket a létesítmények, pályák bejáratáig kísérhetik és ott is csak a 2m-es távolság tartásával várhatják az edzés végén. Az edzés ideje alatt kérjük, hogy ne várakozzanak a pálya környezetében!
- Az edzések helyszínein kézfertőtlenítést biztosítunk.
- Tisztelettel kérjük, hogy akinek tagdíj elmaradása van az pótolja!
- Az edzésekkel kapcsolatos részletes információkról az edzők a privát csoportokban adnak további tájékoztatást.

Az új edzésrend továbbra is felelősségteljes és sportemberekhez méltó magatartást vár el mindenkitől! Kérjük, a leírtak pontos betartását és tudomásulvételét!

Kérjük a szülőket, hogy az alábbi dokumentum első oldalának kitöltésével jelezzék egyesületünk számára gyermekük edzéslátogatását:
pdf szuloi_nyilatkozat

A nyilatkozatot május 16-án szombaton 9-12 óráig a kis csarnoknál, Kláris Zoltán edzőnket keresve lehet papír alapon átvenni.

Kérjük, a kitöltött nyilatkozatokat legkésőbb hétfőn 12:00-ig a kis csarnokban adják le, vagy a gyermekük hozza magával az első foglalkozásra!  

Köszönjük!


Hozzászólások