Helyzetjelentés - 2. rész

Ezúttal Anda Dávidot és Pap Attilát kérdeztük

Dátum: 2020. júl. 17.Helyzetjelentés című cikksorozatunk következő részében két fiatal játékosunkat kérdeztük, mivel töltik a "nyári szünetet" és hogyan készülnek a szezonra:

Anda Dávid: „Hosszú idő telt el az utolsó edzésünk és bajnoki meccsünk óta. A vírus korszak nehézségei után viszont sikerült elkezdenem dolgozni szabadtéri edzésekkel, illetve kondícionáló edzésekkel. Nagy szerencsémre volt két edzőpartnerem, akik befogadtak, hiszen egyikük sokszoros magyar bajnok gerelyhajítóként az idén elhalasztott Tokió-i olimpiára készült. Ez a mennyiségű és minőségű munka sokat segít, hogy jó formában érkezzek vissza Oroszlányba. Hónap végén még egy edzőtábor vár rám és utána teljes gőzzel tudunk majd készülni csapattársaimmal a következő szezonra. Nagyon hiányzik a csarnok, a pálya, maga a közeg. Bízom benne, hogy mihamarabb találkozunk és megkezdjük az új szezont! Hajrá OSE!"

andadavid.jpg

Pap Attila: „Akárcsak sok másik csapattársamnak, nekem sem esett jól sem fizikálisan, sem pedig lelkiekben ez a nagy kihagyás. Nagy megpróbáltatáson vagyunk most túl, de ezt a javamra fordítom, hiszen talán sosem voltam még ennyire motivált, mint most. A vezetősség bizalmat szavazott nekem a felnőtt csapatban, amit én 100%-ban ki is fogok használni. Eddig sem álltam le az edzésekkel, csak más kontextusba helyeztem, melyben sok segítséget kaptam az OSE-tól, de végre közelednek a labdás, csapatedzések. Alig várom. Legalább annyira, mint hogy a hűséges és nagyszerű szurkolóink előtt léphessek pályára a felnőtt csapat keretében! Addig is jó nyarat kívánok mindenkinek, használjuk ki a jó időt!"

papattila.jpg

Hozzászólások