Változások a felnőtt csapatnál

Folyik az új keret összeállítása

Dátum: 2017. jún. 15.

A következő NBI/B-s szezonnak megújult kerettel vág neki az OSE Lions, és a játékosokkal eddig lefolytatott tárgyalások eredményeként az alábbi változásokról szeretnénk beszámolni:
továbbra is csapatunkat erősíti Burai Róbert, Kiss Kornél, Madár András és Zsíros Péter, akikkel a következő szezonra szerződést kötöttünk. 

Újonnan érkező játékosunk Sömenek Martin (4-5. poszt) lesz. A körmendi nevelésű, Paksról érkező center az előző szezon első felében az „A”csoportos Paks csapatát erősítette, majd a Bonyhádnál folytatta, ahol ellenünk is játszott. (Martin részletesebb bemutatása a későbbiekben.)

Távozókról is szeretnénk tájékoztatást adni, akik elköszönnek a csapattól, és máshol folytatják a következő szezontól: Horváth Márton, Sonyák Béla és Varga Dániel – ezúton is köszönjük munkájukat és további sok sikert kívánunk nekik. Másodedzőnk, Ughy Albert korábban bejelentette távozási szándékát, ő a Salgótarján vezetőedzőjeként dolgozik majd a jövőben. Köszönjük Buci több éves, egyesületünknél végzett kiemelkedő munkáját és sok sikert kívánunk új feladatához!

A csapat további tagjaival (Joó Tamás, Kovács Gábor, Olasz Ádám, Wehner Zoltán) még folynak a tárgyalások, ill. folyamatosan keressük a lehetséges új játékosokat is. A megállapodások eredményétől függően tájékoztatást adunk majd hivatalos csatornáinkon.

OSE elnöksége

Hozzászólások