Sebastjan Krasovec marad a vezetőedzőnk

Három fiatal játékos is bemutatásra került

Dátum: 2020. jún. 05.Az OSE megalakulásának 30. évfordulója alkalmából sajtótájékoztató keretein belül beszélt egyesületi elnökünk az elmúlt évek történéseiről. Az eseményen továbbá megosztotta gondolatait Czunyiné dr. Bertalan Judit képviselő asszony és Lazók Zoltán polgármester úr is. A sajtótájékoztató végén elnökünk új információkat osztott meg a következő szezont illetően.

Örömünkre szolgál bejelenteni szurkolóinknak és szimpatizánsainknak, hogy harmadik oroszlányi szezonját megkezdve, a 2020/21-es idényben is a szlovén mester, Sebastjan Krasovec lesz csapatunk vezetőedzője. Az elmúlt két évben elévülhetetlen érdemei voltak csapatunk sikeres szereplésében, így most tovább folytathatja a megkezdett munkát.

seba.jpg

További bejelentés, hogy a jövő évi fiatalszabály bevezetésére is sikerült egyesületünknek lépéseket tenni. Három fiatal játékos már biztosan csapatunkat fogja erősíteni a következő idényben:

Keretünk tagja lesz a következő évben is Anda Dávid, akit nem kell bemutatnunk az oroszlányi publikumnak, hiszen ő is már harmadik évét kezdi meg csapatunkban. Dávid évről-évre keményen dolgozik, aminek meg is van az eredménye. 

andadavid.jpg

Pap Attilát is NBI/A-s keretünkben tudhatjuk a következő szezonban. Attila saját nevelésű játékosként a tavalyi U20-as csapatunk húzóembere volt, már az elmúlt idényben is felnőtt csapatunkkal edzett, fejlődött. Előző idényében 16,8 pontot, 5,6 lepattanót és 3,4 gólpasszt átlagolt az U20-as bajnokságban. 

papattila.jpg

Új érkezőként tudjuk bejelenteni Mucza Tamást. Az 1999-es születésű 2-es poszton bevethető játékos az U18-as és U20-as válogatottban egyaránt bemutatkozott már. Ismerős lehet számunkra, hiszen a Honvéd csapatánál nevelkedett, több NBI/B-s mérkőzésen is pályára lépett alakulatunk ellen. Tamás a Honvédtől a HOYA-PE Veszprém csapatához igazolt az elmúlt szezonban, ahol 13 mérkőzésen 6.4 pontot 2,5 lepattanót és 2.2 gólpasszt átlagolt.

mucza.jpg

Sok sikert kívánunk!
Hajrá OSE!

Hozzászólások