Kovács "Vipera" Attila kesztyű árverés

Igazi ereklyét szerezhetnek meg szurkolóink

Dátum: 2020. okt. 16.Kedves Szurkolók!

Bizonyára sokan tudjátok, hogy a magyar profi boksz történetének egyik kiemelkedő alakja, a visszavonulása előtt Rácz Félix boksz-istállójához tartozó, világ- és Európa-bajnoki címig jutó Kovács „Vipera” Attila Oroszlány szülötte. Attila támogatásának és sportszeretetének jeléül nagylelkűen árverésre ajánlott egy különös jelentőséggel bíró, dedikált tárgyat: azt a bokszkesztyűt, amellyel megszerezte világbajnoki címét 2006-ban. Attila a kesztyűt egyetlen egyszer, az IBO nagyváltósúlyú világbajnoki övéért rendezett meccsen viselte Steve Conway ellen. A mérkőzés azért is volt rendkívül fontos, mert Attila győzelmével sikerült Magyarországon tartani a Kótai Mihály által elveszített nagyváltósúlyú IBO-övet.

Az árverés szabályai: *

A licitálás helye az Oroszlányi Sportegylet Hivatalos Facebook oldala. Az árverés időtartamára az adott poszt alatt csak liciteket fogadunk el, az egyéb hozzászólásokat moderáljuk. A licitet a Facebook poszt alatti kommenttel egyidejűleg az iroda@oselions.hu e-mail címre is el kell küldeni, az ajánlat csak ebben az esetben érvényes. (Ezen az úton vesszük majd fel a kapcsolatot a győztessel.)

Az kikiáltási ár 100.000 forint, innen indul az árverés. Liciteket ezer forintos végződéssel fogadunk el.
Az árverés 2020. október 31. (szombat) 12.00 óráig tart, nyertese a kesztyűt az árverést követő legközelebbi hazai NB1/A-s mérkőzésen veheti át az OSE irodában.

A nyertes az ereklyére felajánlott összeggel az OSE Lions NB1/A-s csapatot támogatja.

vipera.png

*A jelen szabályzat szerint az aukció szervezője és lebonyolítója az Oroszlányi Sportegylet, nem a Facebook. A Facebook az aukció szervezésében vagy lebonyolításában semmilyen módon nem vesz részt és a licitálók a Szervezőnek, nem a Facebooknak adják meg az adataikat. A megadott adatokat a Szervező kizárólag a megjelölt célokra használja fel.

Hozzászólások