Helyzetjelentés - 1. rész

Illés Mátét és Garamvölgyi Ákost kérdeztük

Dátum: 2020. júl. 14.Az elkövetkező hetekben megkérdezzük alakuló keretünk tagjait, mivel töltik a mérkőzések nélküli szünetet, hogy telik a nyár számukra. 

Első részünkben Illés Mátét és a nemrégiben kétszeres apukává váló Garamvölgyi Ákost kérdeztük.

Illés Máté: „Nagyon várom már a következő szezont, túl sok idő volt ez meccsek, versengés nélkül, jó lesz újra a csapattal meccseket játszani, edzeni, készülni. Bizom benne, hogy októbertől szurkolóink előtt fogunk tudni pályára lépni, akik számára szintén nagyon hiányozhat már a kosárlabda és az OSE! Számomra a nyár aktívan telik, nem szeretek sok időt kihagyni, naponta edzek, igyekszem fejlődni, amiben csak tudok! Remélem az idei évadot nem fogja tudni semmi félbeszakítani, mindenképpen azon leszünk, hogy egy legalább olyan sikeres szezont zárjunk, mint a tavalyi! Szép nyarat és jó egészséget kívánok mindenkinek!
Hajrá OSE!"


illesmate.jpg

Garamvölgyi Ákos: „Nem állt meg az élet, sőt, inkább most indult be...Május-júniusban kevesebb idő jutott edzeni, azóta viszont mindennapi a mozgás. Kellemesen fárasztó a babázás, de élvezem minden percét. A héten kezdem a kosaras edzéseket teremben, eddig ahogy tudtam szabadtéren voltam. Mellette persze erősítettem, konditerembe is eljutottam, ezzel a részével nem volt probléma.  Várjuk már nagyon a szezont, érezhető ez a plusz 2 hónap kihagyás, de lesz elég időnk felkészülni és szerintem idén is stabil keretünk lesz. Ugyan nem tudjuk folytatni a tavalyi szezont, de hasonló szemlélettel szeretnék nekivágni. Reméljük a szurkolóink is várják már! Kellemes utolsó pár szabad hétvégét minden csapattársamnak, nemsokára találkozunk!"

garamvolgyi.jpg

Hozzászólások