Közlemény

Információk a paks elleni jegyekkel kapcsolatban

Dátum: 2020. márc. 19.A múlt hét szerdai OSE Lions - Atomerőmű SE találkozó előtt nagyon nehéz döntést kellett meghoznunk szurkolóink, játékosaink, edzőink, dolgozóink érdekében. Az aznap a koronavírus terjedése kapcsán a Kormány által kiadott közlemény alapján - mely a 100 főnél nagyobb rendezvényeket érintette - felelősen csak egyféleképpen dönthettünk, már az aznapi mérkőzést is zárt kapuk előtt kellett lejátszanunk. Akkor még nem tudtuk, de ez egyben a 2019/2020-as évad utolsó bajnoki mérkőzés is volt szeretett csapatunk számára. Az események ezt követően annyira felgyorsultak, hogy nemsokára a bajnokság is felfüggesztésre került.

Az aznapi jegyek árára vonatkozóan korábban nyilatkoztuk, hogy visszatérítjük, mivel azonban azóta a helyzet tovább súlyosbodott, a VIS MAIOR helyzet kapcsán intézendő kérdések, feladatok került előtérbe. A jegyek árának visszatérítése jelenleg fizikai akadályokba ütközik, hiszen hétfőtől a városi sportlétesítmények is bezárásra kerültek. Az OSE Lions társadalmi és közösségi felelősséget is vállal azért, hogy minden óvintézkedést megtegyen a járvány terjedésének feltartásában. Amellett, hogy a városi sportlétesítmények bezárásra kerültek, az óvintézkedések eredményeként az irodai munkavégzés is otthoni munkavégzésre korlátozódott.

Kérjük ezért a Tisztelt Szurkolókat, hogy az utolsó, már nézőkorlátozás alá eső hazai mérkőzésünkre megvásárolt jegyek, valamint a bérletek kapcsán megfelelő méltányossággal kezeljék az eseményeket, hiszen a vírusról, annak terjedéséről, illetve a bajnokság lezárásáról egyesületünk nem tehet, VIS MAIOR helyzet állt elő. A világban terjedő koronavírusnak a legsúlyosabb, egészségügyi következményén túlmenően, kimutatható és mérhető a gazdaság működését érintő hatása, amely egyesületünket is mélyen érinti. Mint már bizonyára mindenki előtt ismeretes, 2020. március 11-én a WHO világjárvánnyá nyilvánította a koronavírust, így további, a gazdaságot és az OSE Lions operatív működését is befolyásoló hatással kell számolnunk, ami (reméljük, csak időlegesen) fennakadásokat okoz az eddig megszokottakhoz képest, nem csak a sport, hanem a gazdasági működésünk tekintetében is.

Mivel Egyesületünk a kialakult helyzetben bevétellel gyakorlatilag nem rendelkezik, viszont a kiadásai tovább nőttek, elsősorban a játékosok és a dolgozók anyagi és munkaügyi nehézségeire próbálunk megoldást találni, ezt követően tudunk a Tisztelt Szurkolók igényeivel foglalkozni és a lehetőségeinkhez képest, mindenki számára a legjobb megoldást megtalálni. A helyzet megoldásáig ezúton kérjük türelmüket!

Az OSE Lions és munkatársai elkötelezettek a sport és a közösség iránt és a legjobb tudásuk, lehetőségeik szerint mindent megtesznek a Tisztelt Szurkolóik elégedett kiszolgálása érdekében.

Hozzászólások