Nézőszámok 2019/2020

Összesítettük a hazai nézőszámokat

Dátum: 2020. ápr. 15.Már több, mint egy hónapja nem zendülhetett fel a "Hajrá OSE!" a Krajnyik "Akác" András Sportcsarnokban. Az öltözők, a pálya, a lelátók mind üresek. Bár a bajnokságnak vége, megannyi élménnyel lettünk gazdagabbak ebben az idényben is. Hihetetlen hangulat, fantasztikus szurkolás, buzdítás, sportbarátságok övezték hazai mérkőzéseinket. Éppen ezért összesítettük a 2019/2020-as szezon hazai nézőszámait és az azzal kapcsolatos statisztikai mutatókat, érdekességeket:

- Hazai mérkőzéseink összes nézőszáma: 13.158 fő
- Hazai mérkőzéseink átlag nézőszáma: 1316 fő
- Csarnok férőhelyeinek kihasználtsága: 89% (a szezon további részében ezzel az összes csapatsportot nézve az ország első 30 csapatában lettünk volna)
- Legtöbb nézőszám: 2020. január 4. OSE Lions - Egis Körmend 1473 fő
- A szezon második felében már a mérkőzések előtti napokban elfogyott a hazai jegyek 80%-a, 3-4 órával a mérkőzések előtt pedig már nem lehetett jegyet kapni

nzszmok_alakulsa_2019-2020.png
(nézőszámok a hazai bajnoki fordulók tekintetében)

Örömmel tapasztaltuk, hogy mind a hazai, mind pedig a vendég oldalon sok család, illetve fiatalok és idősek is egyaránt látogatták mérkőzéseinket. Külön kiemelendő, hogy a mérkőzésre látogató nézők egyre szélesebb körből érkeztek, a környékbeli városokon túl más régiókból, de még külföldről is látogatták rendszeresen csarnokunkat. Reméljük, hogy hamarosan ismét szurkolókkal telhet meg az Oroszlánbarlang!

Hozzászólások