A szezon első támogatója: teraszok.hu

Szabó Gábort, a cég vezetőjét kérdeztük elképzeléseiről

Dátum: 2016. dec. 01.

Az idei szezon első hivatalos támogatóját, a teraszok.hu cégvezetőjét, Szabó Gábort kérdeztük vállalkozásáról, céljairól.

- Mit kell tudni a cégről, amelynek neve ebben a szezonban már az OSE felnőtt csapatának mezén szerepel?

SZG: A teraszok.hu a Gege Hungary Kft. üzletága, amely teraszkialakításokkal, teraszfedésekkel, különböző oldalfal-rendszerekkel foglalkozik, a legegyszerűbb megoldásoktól a legexkluzívabb kivitelekig. A Gege Hungary Kft. 25 fővel működik hosszú évek óta tatabányai telephelyünkön, ahol különböző tartóváz-szerkezeteket gyártunk, amelyekhez ponyva, vagy vászon konfekcionálást és reklámfeliratozást végzünk. Szakmai felkészültségünk 1995-től napjainkig rengeteget változott, alakult. Mára elmondhatjuk, hogy kimagasló szakmai tudással, mérnöki háttérrel rendelkezünk. Bővebb információ a cégről, termékekről, szolgáltatásokról a gege.hu oldalon található.

gabor1.jpg

- Miért tartottad fontosnak egyesületünk támogatását?

SZG: Az OSE Lions nagyon közel áll a szívünkhöz, mert példamutató az egyesület fejlődése, ezen túlmenően emberfeletti, amit az utánpótlás-nevelés terén az országban szinte egyedülállóan képviselnek. Oroszlányon élünk a családommal, folyamatos szurkolói vagyunk a felnőtt csapatnak, eljárunk a meccsekre, szeretjük ezt a közeget és az oroszlányi fantasztikus hangulatot. Számunkra nagyon fontos, hogy ne csak az üzleti élet szereplői legyünk, hanem felelősséggel segítsünk a magyar sportban és a rászoruló gyerekeknek. Támogatjuk többek között a tatabányai Mega Tech Thai Box Egyesületet, a Bányász Team csapatát. A Segítsd meg! Alapítvánnyal karöltve segítettünk már a bakonybánki óvodában, a Benedek Elek iskolának Oroszlányon, a Kömlődi Gyermekotthonban, a tatai Színes Iskolának és a Budapest-Bamako rally útvonalán 15 iskolának, árvaháznak. Karitatív megmozdulásainkról és a támogatott sport klubokról is a weboldalunkon adunk folyamatosan tájékoztatást.

- Mit vársz a támogatástól, ill. milyen terveid vannak a jövőt illetően?

SZG: Büszkék vagyunk rá, hogy az első főtámogatói lehetünk ebben a szezonban az OSE-nak, és azt várom ettől, hogy sok olyan cég is felfigyel a sport, az OSE Lions támogatására, akik nem multicégek, hanem olyan kisvállalkozások, mint mi vagyunk. Azt gondolom, hogy nagyon fontos, hogy a sportba fektetett összegek jó helyre kerüljenek. Szeretnénk a jövőben is sokat dolgozni, támogatni a sportot, és segítséget adni az élet más területein.

Hozzászólások