24 órás váltófutás Oroszlányon

Szép számmal voltak jelen OSE játékosok,edzők

Dátum: 2020. okt. 12.Most hétvégén, egészen pontosan 10.10 09:00 - 10.11 09:00 között került megrendezésre Oroszlányon az OSE Kószák által szervezett 24 órás váltófutás. A már hagyománnyá vált rendezvényen – ahol a cél a sport, azon belül a futás népszerűsítése – 203 regisztrált résztvevő rótta a köröket, és természetesen az OSE utánpótlás játékosai, valamint edzői sem maradhattak ki a sorból, akik aktívan közreműködtek a szép összesített eredménnyel záruló eseményen.

A 24 órás váltófutáson részt vevő (regisztrált) utánpótlás játékosaink: Balázs Nelli, Buday Leila, Czermann Máté, Estók Kristóf, Kostyál Benedek, Kostyál Zsombor, Kristyák Viktor, Mikula Linett, Molnár Brigitta, Oláh Dorina, Szőke Miron, Szűr Balázs.
Az OSE utánpótlás edzői stábját Lázár Alina, Szedlák István, és Gurszky Gergő képviselte.

Egy kis statisztika: a 3080 m-es távot a 15 fős OSE csapat összesen 83-szor tette meg, amivel kicsivel több mint 255 km-t tett be a közösbe. Ki kell emelnünk az OSE Amazonok és OSE Oroszlányok (U14 és U16) játékosai közül Balázs Nelli, Buday Leila, Mikula Linett, Molnár Brigitta és Oláh Dorina teljesítményét, hiszen ők mindannyian min. 10-szer abszolválták a kört. Közülük ezúttal most Buday Leila vitte a prímet, aki egymaga 16-szor futotta le a távot. Emellett még mindenképpen említésre méltó Estók Kristóf (U16) 00:12:20 alatt teljesített köre, ami a 4. legjobb köridőnek számított ebben az évben az összesített rangsorban.

Hozzászólások