B33 Tour Oroszlányon

Színvonalas rendezvény helyszíne volt városunk

Dátum: 2017. jún. 08.

A Decathlon B33 Tour idei sorozatának második állomása Oroszlányban került megrendezésre június 3-án, szombaton. A polgármesteri hivatal mögötti parkolóban hat műanyag pályát alakítottak ki, az eseményt nagyszerű sportolók és edzők mellett akrobaták, graffiti művészek, egy autó tetejéről zenélő DJ és a Cirill Táncstúdió fellépése tette még színesebbé.

b33_1.jpg

A B33 Diákolimpia országos döntője (12 fiú és 12 leány csapat) mellett válogatott csapatok (magyar, román, lengyel, szlovák) és külföldi (francia, bosnyák) együttesek részvételével férfi és női tornák szerepeltek a programban.

b33_2.jpg

A legkisebb, U13-as kategóriában két csoportba osztva 4-4 csapat egy villámtornát is játszott, amely szintén emelte a rendezvény presztízsét, nem mellékesen örömet szerezve 40 helyi fiatalnak.
Az oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium csapata (Szeglet, Bogatin, Varga, Pap) sajnos nem jutott tovább a csoportjából, de szereplésük az országos döntőn is nagy elismerés. A férfi felnőtt kategóriát a magyar válogatott (Dukic, Horváth, Ivosev, Beák) nyerte meg, míg női válogatottunk a döntőbe jutásnál esett ki.

b33_3.jpg

Összességében egy remek hangulatú rendezvény volt városunkban, amelyet remélhetőleg sok hasonló követ majd.

Végeredmény: 

A csoport, I. hely:
OSE Oroszlánfókák (Polónyi, Czermann, Bánfi, Árva-File)

B csoport, I. hely:
OSE Dragons (Kristyák, Németh, Kocsis, Piczil, Szűr)

Hozzászólások