OSEgészség - Tovább bővült a támogatottak listája

Újabb vitaminkészítmények kerültek átadásra

Dátum: 2020. máj. 06.OSEgészség-Adománygyűjtés az egészségügyi dolgozók részére


Március végén indult adománygyűjtő akciónk keretében több, a frontvonalon dolgozó egészségügyi célcsoportnak sikerült vitaminkészítményeket eljuttatnunk, köszönhetően a felajánlásoknak.
A kezdeményezés sikerességét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a tatabányai Traumatológiai osztály (60 fő) és az oroszlányi mentőszolgálat (20 fő) dolgozói után, múlt héten a tatabányai Intenzív osztálynak (60 fő) kerültek átadásra, a napokban pedig az Oroszlányon dolgozó háziorvosok és asszisztenseik (24 fő) fognak kapni a vitaminokból. 

vitamin1.jpg

Összesen eddig tehát 164 csomag vitaminkészítmény gyűlt össze, amely létrejöttét ezúton is nagyon köszönjük!


Továbbra is várjuk a felajánlásokat, hogy még több egészségügyi dolgozónak adhassunk át vitaminokat. A befolyt összegeket egy elkülönített bankszámlán kezeljük és a felhasználásról rendszeresen beszámolunk. Kérjük ezért azokat, akiknek módjában és szándékában áll segíteni, hogy az Oroszlányi Sportegylet 11740061-27223039 számú folyószámlájára, a közlemény rovatba feltüntetve az "OSEgészség" megnevezést, küldjön támogatást, hogy segíthessünk EGYÜTT!

vitamin2.jpg

Bízunk abban, hogy szeretett közösségünk nem csak a pálya környékén, de az élet más területein is össze tud fogni a nemes cél érdekében!

Hozzászólások