ELŐZETES: Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - OSE Lions

A tavalyi bajnok otthonába látogatunk

Dátum: 2019. okt. 24.NBI/A 5. forduló: Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - OSE Lions


Helyszín: Szombathely, Arena Savaria (Sugár út 18.)
Időpont: 2019.10.26. (szombat) 18:00
Játékvezetők: Benczur Tamás, Boros Tamás, Győrfy Ruben
Ellenőr: Dernei Gábor

Szombaton 18:00 órakor a tavalyi bajnok, jelenleg a Bajnokok Ligájában is szereplő, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapata ellen lépünk pályára. A mérkőzés belépőjegyeit a helyszínen, a Hadnagy utca felőli vendégbejáratnál lehet megvásárolni 2400 Ft-os egységáron. A felnőtt mérkőzést megelőzően 15:00 órától az U20-as csapatok lépnek pályára.

falco_ose.jpg
Sebastjan Krasovec: „A szombati vereség után el kell fogadnunk, hogy kis klubként kezelnek bennünket, így le kell nyelnünk néhány igazságtalanságot ebben a szezonban. Bármennyire is kiábrándító, folytatva a munkát a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk.
Hétvégén ellenfelünk a magyar élvonal tavalyi bajnoka lesz. Az, hogy egy ilyen - a Bajnokok Ligájában is szereplő- ellenféllel mérkőzhetünk meg, már önmagában is megtiszteltetés lehet a klub és szurkolóink számára is. Csapatuk erős magyar magból és jó légiósokból áll, a szezon favoritjai ebben az idényben is. A héten kedden is megmérkőztek hazai pályán, a görög élvonalbeli PAOK csapatát győzték le a nemzetközi porondon. Amellett, hogy a mérkőzés nagy esélyesei a házigazdák, meg kell mutatnunk, hogy tudunk kosárlabdázni és büszkévé kell tennünk szurkolóinkat."

Hozzászólások