MEGNYERTÜK A BÁNYÁSZ KUPÁT

OSE Lions - Naturtex-SZTE-Szedeák 88-79

Dátum: 2019. szept. 21.OSE Lions - Naturtex-SZTE-Szedeák 88-79 (23-20, 19-20, 22-22, 24-17)


Bányász Kupa, Döntő 
Helyszín: Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
Játékvezetők: Cziffra, Frányó, Vida

OSE: Abell 25/3, Washington 12/12, Rizvic 9, Bozovic 24/6, Mohácsi 8/6
Csere: Nshimba 6, Kucsora -, Anda -, Demeter 4, Illés -  

Vezetőedző: Sebastjan Krasovec

Szokatlan ötössel kezdtük a mérkőzést, ugyanis mindkét négyes poszton játszó játékosunk sérülés miatt ki kellett, hogy hagyja a találkozót. Így Mohácsi Máté került egy régi-új szerepkörbe, korábbi csapataiban is ezen a poszton számítottak rá. Meglepetésre ez a szerkezet az első negyedben kiválóan működött, tetemes -10 pont feletti- előnyre tettünk szert. Személyi hibák és cserék miatt a negyedet kis különbséggel tudtuk csak nyerni, de bíztató volt a játék képe a folytatásra. A második etap gyengébb teljesítményt hozott. A védekezésünk nem javult olyan szintre, hogy az elkerülhető kosarakat ki tudtuk volna küszöbölni, így a félidőre 2 pontos előnnyel mehettünk. 

ose_szeged1.jpg
(Fotó: Hoffartné Katalin)

Kiegyenlített küzdelem folyt a pályán. Két kulcsemberük -Balmazovic és Asbury- semlegesítése nehézséget okozott számunkra, azonban mindig volt válasza gárdánknak. A végjátékban jó döntéseket hozva, taktikusan játszva sikerült kiharcolnunk a győzelmet, ezzel itthon tartva a Bányász Kupát.

ose_szeged2.jpg
(Fotó: Hoffartné Katalin)

Sebastjan Krasovec: „Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Ezzel a felkészülési időszak véget ért, a jövő héten kezdődő bajnoki mérkőzésekre kell összpontosítanunk már. Idegenbe utazunk először egy erős ellenfélhez, ahol nem mi leszünk az esélyesebbek. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, meglátjuk mire lesz elég”

Hozzászólások