Új erőnléti edző dolgozik csapatunkkal

Elkezdődött a munka a tegnapi napon

Dátum: 2020. aug. 03.A tegnapi napon elkezdte felkészülését NBI/A-s csapatunk a 2020/21-es idényre. A hét közepéig az alakulat magyar magja -kiegészülve U20-as játékosokkal- végzi az edzésmunkát, légiósaink csütörtökön érkeznek az országba.

elsoedzes.jpg

Az edzésen részt vett már új erőnléti edzőnk is, Luka Steblaj, akiről vezetőedzőnket kérdeztük:

„Erőnléti edzőnk, Németh Zoltán -aki két éven át segítette a csapat munkáját- úgy döntött hosszas gondolkodás után, hogy szülővárosában, Szombathelyen folytatja a munkát egy másik klubnál. A csapat feljutásában és az első élvonalbeli évünk sikereiben is nagy szerepe volt, ezúton szeretnék neki minden jót és sok sikert kívánni a további munkájában! Ezek után kértem segítséget egy barátomtól a szlovén kosárlabda szövetségnél, aki az erőnléti edzőket koordinálja a nemzeti utánpótlás csapatoknál. Ő ajánlotta Luka Steblaj-t, aki kineziológia szakon végzett a koperi egyetemen, Szlovéniában. Találkoztunk személyesen, ahol bemutattam neki a klubunkat és a céljainkat. Érdekelte a munka és kész volt csatlakozni hozzánk. Luka egy fiatal szakember, aki munkára éhes, emellett pozitív hozzáállással és ambíciókkal rendelkezik. Mindezeket nézve beleillik az idei fiatal, lehetőségekkel teli csapatunkba.”

117117441_650493752482596_4090055849358129172_n-2.jpg

Köszönjük a két szezonon át tartó munkát Németh Zoltánnak, vezetőedzőnkhöz hasonlóan egyesületünk is minden jót és további sportsikereket kíván neki!

Új erőnléti edzőnknek jó munkát kívánunk egyesületünknél!
Sérülésmentes, sikeres felkészülést a csapatnak!

Hajrá OSE!

Hozzászólások