INFORMÁCIÓK A VASÁRNAPI MÉRKŐZÉSRŐL

Hazai pályán, a Kaposvári KK ellen lépünk pályára

Dátum: 2020. okt. 06.Kedves Szurkolóink!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a bajnokság 1. fordulóján mutatott együttműködéseteket, támogatásotokat!

Vasárnap újra hazai pályára lép NB1/A-s csapatunk, ezúttal a Kaposvári KK ellen. Nagy öröm számunkra, hogy a mérkőzést ismét közvetíti az M4 Sport. Várunk Titeket sok szeretettel, szurkoljunk együtt! Kérünk Titeket az előírások, szabályok betartására ez alkalommal is!

NBI/A 3. forduló: OSE Lions – Kaposvári KK

Dátum: 2020.10.11., vasárnap

Időpont: 14:00

Beléptetés: 12:30-tól

A mérkőzés terveink szerint létszámkorlát nélkül kerül megrendezésre.

A COVID-19 vírus terjedése kapcsán ­­– további rendelkezésig – az alábbi szabályok megértését, elfogadását és betartását kérjük, ahhoz, hogy az NBI-es felnőtt férfi mérkőzéseinket, ameddig csak lehetséges, létszámkorlát nélkül, nyitott kapuk mellett játszhassuk.

A felnőtt mérkőzést követő U20-as meccs zárt kapus lesz.
A mérkőzésekre kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy léphet be.
A csarnokba való belépéskor a testhőmérsékletet érintésmentes méréssel ellenőrizzük. Azon személy esetében, aki a COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható tüneteket mutat, és/vagy a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 oC-t, a belépést meg kell tagadnunk.
A csarnokba való belépés csak maszkban lehetséges. A maszkviselés a sportesemény teljes időtartama alatt kötelező!
A csarnok területén, több helyen alkoholos kézfertőtlenítő van kihelyezve. Kérjük ezek használatát!
A csarnok lelátón kívüli területén lehetőleg tartsátok egymástól a kellő, minimum 1,5 méteres távolságot.
A lelátókon étel és ital fogyasztása a maszk kötelező viselése miatt nem megengedett. A büfében való tartózkodás során kötelező a 1,5 méteres távolság betartása.
Az előírások szerint a pályán lévő sportolókat és a nézőket el kell választanunk az esemény teljes időtartama alatt, ezért a mérkőzést követően a játékosok a korábbi évek gyakorlatával ellentétben nem mehetnek fel a lelátóra és nem érintkezhetnek a szurkolókkal.
A COVID-19 járvány elleni védekezés, illetve a higiéniai előírások értelmében – nagy sajnálatunkra – a hagyományainkkal ellentétben, a mérkőzést követően gyerekeink nem mehetnek be a pályára.

A fentiek figyelembevételével és annak érdekében, hogy a nézőtéren támogathassuk csapatunkat, NYOMATÉKOSAN KÉRÜNK TITEKET, hogy a fenti szabályokat maradéktalanul szíveskedjetek betartani!

Az MKOSZ mérkőzés ellenőre és a biztonsági személyzet ellenőrzi a fenti szabályok betartását, amennyiben a szabályokat megsértjük, szigorítások életbe léptetése várható.
(„Amennyiben nézőszám korlátozás a készültségi szint mellett nem szerepel, a biztonságos távolság megtartása a nézőtéren csak akkor mellőzhető, ha a mérkőzést szervező sportszervezet biztosítani tudja, hogy a nézők a mérkőzés teljes időtartama alatt maszkot viselnek. Amennyiben a sportszervezet ezt nem tudja biztosítani, vagy a maszkviselési kötelezettséget a szurkolók megszegik, a sportszervezet a további mérkőzések vonatkozásában korlátozás hiányában is csak annyi nézőt engedhet be a mérkőzésre, hogy a nem egy háztartásban élő nézők közötti távolság (1,5 méter) biztosítható legyen!”)

Jegyvásárlás helyreszólóan és elővételben lehetséges az alábbi időpontokban. A sorban állás alkalmával is kérünk benneteket, hogy tartsátok a szociális távolságot, viseljetek maszkot.

2020.10.07., szerda, 09:00-19:00

2020.10.09., péntek, 09:00-12:00

Vasárnap, a mérkőzést megelőzően jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, 11:00-től.


Jegyárak:

Felnőtt: rövid oldalon 1.600 Ft/fő, hosszú oldalon (kivéve prémium és VIP helyek) 1.800 Ft/fő

Nyugdíjas: rövid oldalon 900 Ft/fő, hosszú oldalon (kivéve prémium és VIP helyek) 1.100 Ft/fő

Diák: rövid oldalon 700 Ft/fő, hosszú oldalon (kivéve prémium és VIP helyek) 900 Ft/fő

Kérünk Titeket, hogy a megvásárolt jegyen feltűntetett helyeket foglaljátok el!


Az elővételes jegyvásárlás alkalmaikor NEM lesz lehetőség bérlet vásárlására. Kérjük, hogy akik bérletet szeretnének venni, jelezzék emailben az iroda@oselions.hu címen.

Kérjük, hogy lehetőség szerint bankkártyával vagy OTP/K&H SZÉP kártyával fizessetek.

A körülmények esetleges módosulása miatt a változtatás jogát fenntartjuk.Köszönjük együttműködéseteket, találkozunk vasárnap!

Hozzászólások