ELŐZETES: OSE Lions - Szolnoki Olajbányász

Hazai pályán fogadjuk a szolnoki együttest

Dátum: 2019. nov. 06.NBI/A 7. forduló: OSE Lions - Szolnoki Olajbányász


Helyszín: Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
Játékvezetők: Papp Péter, Csabai-Kaskötő Brigitta, Farkas Gábor,
Ellenőr: Gorka Szabolcs

Pénteken 18:00 órától ismét hazai pályán szerepel NBI/A-s alakulatunk. Ellenfelünk ezúttal a már több évtizede élvonalban szereplő, nyolcszoros magyar bajnok és nyolcszoros kupagyőztes Szolnoki Olajbányász csapata lesz.

ose_szolnok.jpg

Sebastjan Krasovec:"Az elmúlt két hétben néhány változtatáson esett át csapatunk. Conner Washington távozása után, most Joel Nshimbát kellett elengednünk csapatunkból, aki kétség nélkül hatalmas szerepet vállalt az elmúlt szezon sikereiben. Sajnos ebben a szezonban nem kapott annyi lehetőséget, így egyetértve jobbnak láttuk, ha olyan csapatban folytatja, ahol több játéklehetőséget tudnak neki biztosítani. Szeretném megköszönni neki az elmúlt szezonbeli munkáját és kívánok neki nagyon sok sikert és minden jót a jövőben!
Ezekkel a változtatásokkal együtt érkezett két új játékosunk is, Eric Washington és Bradley Hayes, így már öt légiósunk van. Kíváncsian várom, hogy így mennyire tudjuk felvenni a versenyt a szintén öt légióst foglalkoztató csapatokkal. A győztes soproni mérkőzés után most egy hazai találkozó következik. Pénteken a magyar élvonal elmúlt évtizedeinek egyik meghatározó csapatával, a Szolnoki Olajbányász együttesével mérkőzünk meg. Várjuk már nagyon azt az atmoszférát, amit szurkolóink biztosítanak számunkra minden hazai mérkőzésen, plusz energiákat ad ez nekünk, mindenképpen kosárlabda ünnepre számítok Oroszlányban a mérkőzés napján."

Hozzászólások