Sebastjan Krasovec: Nagy köszönet mindenkinek!

Megköszönte vezetőedzőnk a szezont, sajnálja, hogy hamar véget ért.

Dátum: 2020. márc. 19.NBI/A-s csapatunk vezetőedzője is hazatért Szlovéniába, néhány gondolatot azonban küldött a szezonnal kapcsolatban: 

Kedves Szurkolók!

Sajnos a szezon a vártnál sokkal hamarabb fejeződött be. Nagyszerűek, a mi 6. emberünk voltatok az egész bajnokság során! Fantasztikus hangulatot kreáltatok akármerre is jártunk az országban. A hazai mérkőzéseink különleges élményt nyújtottak ellenfeleinknek is. Együtt megmutattuk mindenkinek Magyarországon, hogy az OSE az NBI/A-ba tartozik. Vártuk az utolsó fordulókat, ahol a támogatásotokkal meg akartuk szerezni a rájátszást érő helyek egyikét. Úgy gondolom a debreceni Magyar Kupa egy olyan élmény lett volna, amire később is jó lett volna visszaemlékezni.
De sajnos a realitás az, hogy a bajnokságnak vége, most a vírus ellen kell győznünk. Vigyázzatok magatokra, maradjatok egészségesek! Köszönöm a támogatásotokat és minden jót kívánok nektek és családotoknak!

Külön köszönet a szponzorainknak, Oroszlány városának, a klub vezetőségének, az összes alkalmazottnak és mindenkinek, aki segített nekünk a szezonban. Az ő kemény munkájuk nélkül nem sikerült volna ez. Nagy köszönet mindenkinek!

Minden jót!"


Sebastjan Krasovec

csapatkep.jpg

Hozzászólások