Helyzetjelentés - 3. rész

Mucza Tamást és Bíró Olivért kérdeztük

Dátum: 2020. júl. 31.Helyzetjelentés című cikksorozatunk következő részében két újonnan igazolt magyar játékosunkat, Mucza Tamást és Bíró Olivért kérdeztük:

Mucza Tamás: A nyár első fele a karantén miatt nem volt túl eseménydús. A lakásban tudtam erősíteni, ám miután vége lett a karanténnak, konditeremben tudtam készülni. Volt lehetőségem kondícionálni, futni, valamint gyerekkori barátaimmal és korábbi csapattársaimmal streetballozni. A karantén után már volt egy kis mozgolódás a családdal, sőt, a barátaimmal pár napos kikapcsolódás a nyaralóban is. A cél, hogy legalább olyan sikeres legyen a szezon, mint a tavalyi! Nagyon várom már, hogy találkozzak a csapattal, a szurkolókkal és igazán megismerjem az oroszlányi várost, no és azt az OSE Lions-féle kosárlabdát, amit eddig láttam, hallottam, mert ez kívülről is kifejezetten tetszett!

mucza.jpg

Bíró Olivér: Miután befejezettnek nyilvánították a bajnokságot, a karantén alatt jutott idő olyan dolgokra, amikre szezon közben nincs lehetőség. Közös főzés, kirándulás, kutyás programok. Ebben az időszakban egyénileg erősítettem otthon, illetve futottam. A májust és a júniust végigdolgoztuk szervezett keretek közt az erőnléti edzőkkel Szombathelyen. Júliusban pihenés volt, nyaralás és készülődés a lakodalmunkra. Augusztus elején már kezdődik a közös munka Oroszlányban, amit már nagyon várok.

birooliver.jpg

Hozzászólások