ELŐZETES: Sopron KC - OSE Lions

Sopronba látogat csapatunk

Dátum: 2019. nov. 01.NBI/A 6. forduló: Sopron KC - OSE Lions


Helyszín: Sopron, Novomatic Aréna
Időpont: 2019.11.02. 18:00
Játékvezetők: Földházi Tamás, Török Róbert, Goda László
Ellenőr: Bodrogváry Iván

Szombaton 18:00 órától csapatunk a szintén 1 győzelemmel álló Sopron KC csapatához látogat. 
Jegy és parkolási információk: A Sopron KC jelzése alapján szurkolóink a Fűzfa sor utca murvás parkolójában tudnak parkolni, ami közel van a vendég szektorhoz, csak egy fahídon kell átsétálniuk az Ikva patak fölött, a Novomatic Arénához.
A jegyek egységesen 1600 Ft-ba kerülnek.

sopron_ose.jpg

Sebastjan Krasovec:„ A héten változtattunk a csapatunk összeállításán. Conner Németországban folytatja pályafutását, helyettesét pedig Eric Washington személyében találtuk meg, aki már ismerős lehet sokaknak a tavalyi szezonból. Meg szeretném köszönni Connernek a közreműködést, amit a csapatért tett, egy nagyon jó ember és játékos, de ebben a szituációban egy más játékstílust képviselő egyénre volt szükségünk. Neki és a családjának is a legjobbakat kívánom!
A következő ellenfelünk a Sopron lesz. Nagyon atletikus csapatuk van, a tavalyi élvonalból ismert légiósokkal. Jó egyéni teljesítményeik vannak, azonban problémákkal is küzdenek, így hasonlóan állnak 5 forduló után, mint mi. Az biztos, hogy sem ők, sem mi nem lehetünk elégedettek ezzel a győzelem-vereség mutatóval. Nehéz mérkőzésre számítok és emellett arra is, hogy a csapatunk jól fog reagálni a változásokra. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszerezzük a második győzelmünket."

Hozzászólások