Ismét győztünk a Honvéd ellen

Budapesti Honvéd SE-OSE Lions 78-93

Dátum: 2018. aug. 29.Budapesti Honvéd SE - OSE Lions 78-93 (21-32,14-20,15-22,28-19)


Helyszín: Budapest, Simon János Kosárlabda Csarnok
Játékvezetők: Goda,Szilágyi,Oláh

OSE: Kiss K. 10/6, Anda 9, Mohácsi 17/15, Illés, 9/3, Zsíros 10/6
Csere: Nshimba 16, Bogatin 2, Balla-, Burai 7/3, Kiss Á. 4, Sömenek 6/3, Karanfilovski 3/3

Vezetőedző: Sebastjan Krasovec
Másodedző: Georgi Bujukliev

Rövid időn belül másodszor csaptunk össze a Budapesti Honvéd SE együttesével, ezúttal az általuk rendezett Gyurasits István Emléktorna első napjának esti mérkőzésén. A korábbi mérkőzéshez képest sokkal koncentráltabban kezdtünk, jól mozgattuk a labdát, több kidolgozott helyzetünk is volt melyeket jó százalékkal értékesítettünk.

honved_ose_em1.jpg

Az első negyed kimagasló játéka magabiztossá tette csapatunkat, meg tudtunk lógni ellenfelünktől. A második negyed második felében sok hibát követtünk el, egy rövidzárlat állította meg csapatunk menetelését, melynek eredményeként közelebb tudott jönni fővárosi ellenfelünk. A harmadik etapot még mindig mi nyertük, 20 pont fölé is kúszott ekkor már a különbség, így a szakmai stábunk igyekezett a lehető legtöbb játékosnak lehetőséget adni a pályán. Az utolsó negyedet ugyan elveszítettük, de tartalékolva a holnapi döntőre így is magabiztos győzelmet arattunk.

honved_ose_em2.jpg

Csütörtökön este 19.00 órától a komolyabb játékerőt képviselő riválisunkkal, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatával mérkőzünk meg a döntőben.

Gyertek minél többen, szurkoljunk együtt a győzelemért!

Hajrá OSE!Hozzászólások