Hepp Kupa: Nyolc között vagyunk

OSE Lions - Bajai Bácska FKE 110-67

Dátum: 2017. dec. 01.OSE Lions – Bajai Bácska FKE 110 -67 (19 -17, 33 - 17, 24 - 16, 34 - 16)


Helyszín: Oroszlány (625 néző)
Játékvezetők: Menyhárt, Gaál, Horváth

OSE: Kovács 2, Spagnolo 18, Zsíros 14/9, Kiss K. 10, Burai 7/3,
Csere: Illés 19/6, Bödör 8, Madár 11/9, Kiss Á. 6, Sömenek 10/6, Bogatin 6, Schuj 3/3

Edző: Vavra András
Másodedző: Mócsai Milán

Védekezéssel próbáltuk megfogni a vendégeket, már az elején látszott, hogy ezen szeretne javítani a csapat. Ám a támadásba sok hiba csúszott, eljutottunk kidolgozott helyzetekig, de gyenge százalékkal értékesítettük azokat, ezért sem alakult ki nagyobb előny. A folytatásban már a támadásunk is feljavult, megszórtuk az ellenfél kosarát szépen ebben a szakaszban, és mondhatjuk, a játék képe alapján ez korán el is döntötte a mérkőzést.

ose_baja2.jpg

Fordulás után sem sokat változott a helyzet, sokat volt forgatva a csapat, így mi folyamatosan frissek tudtunk maradni a látszólag egyre inkább fáradó Bajaiak kárára.
A záró részben már teljesen elkészült a vendég gárda erejével, nálunk pedig mindenki pályára került, jó játékkal hálálva meg a bizalmat. Az utolsó negyed már-már örömjátékot hozott, négy fiatalunk fejezte be a megkezdetteket Burai vezetésével, simán hozva a nyolcba jutást eldöntő ütközetet. Megjegyzendő, csapatunk mind a tizenkettő játékosa feliratkozott a pontszerzők listájára, ami ugyancsak dicséretes.

ose_baja3.jpg

Vavra András: „A héten többet foglalkoztunk a védekezéssel és a csapatjátékkal, ennek már voltak bíztató jelei. Még sokat kell ebben is előrelépnünk, ez a mérkőzés jó alapot szolgáltatott ilyen szempontból a folytatáshoz. Jövő héten Bonyhádon ugyanez a vonal, szeretném, ha még koncentráltabb játékot mutatnánk.”

Hozzászólások