Délszláv légiósainkat kérdeztük

Mindketten várják már a szezon kezdetét

Dátum: 2019. júl. 18.Csapatunk Ramo Rizvic és Milivoje Bozovic személyében megtalálta játékosait a hiányzó légiós posztokra. Őket kérdeztük a terveikről, várakozásaikról:

ramo-rizvic_interju.jpg

Ramo Rizvic: „Örülök, hogy az OSE Lions-hoz sikerült igazolnom. Túl sokat még nem tudok a klubról és a városról, csak azt, hogy most került az első osztályba és nagy várakozással készülnek az élvonalbeli szereplésre. Elsősorban csapatjátékosnak tartom magam, minden mérkőzésen a maximumot fogom nyújtani, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát. Remélem, hogy a szurkolóink minél nagyobb számban fogják a mérkőzéseinket látogatni, buzdítani a csapatunkat."

milivoje-bozovic_interju.jpg

Milivoje Bozovic: „Mielőtt aláírtam a szerződést beszéltem az edzővel, aki mesélt a klubról nekem, illetve néhány barátomat is megkérdeztem akik Magyarországon kosaraztak. Mindenki csak pozitívumokat tudott az OSE Lions-ról mondani, így nem volt nehéz a döntés. Ez lesz az első szezonom a magyar bajnokságban, de a kosárlabda mindenhol ugyanaz, szóval remélem ide is jól be fogok illeszkedni. Arra fogok törekedni, hogy az eddigi tapasztalataimmal és tudásommal segítsem a csapatot. Úgy gondolom, ha mindenki a csapat érdekeit teszi a sajátjai elé, akkor képesek lehetünk nagy dolgokra. Sok jót hallottam az OSE szurkolóiról is, alig várom, hogy a bajnokság elkezdődjön és megtapasztalhassam a szurkolásukat. Nekik azt üzenném, hogy abban biztosak lehetnek, hogy minden mérkőzésen a maximumot fogjuk nyújtani, ami kiegészülve a csapategységgel elhozhatja számunkra a kitűzött célokat."

Hozzászólások