NBI/B: Magabiztos győzelem Győrben

Agrofeed SzE Győri KC - OSE Lions 72 - 93

Dátum: 2018. jan. 31.AGROFEED Széchenyi Egyetem Győri KC - OSE Lions 72 - 93 (15-28,19-23 , 15-17, 23-25)


Helyszín: Győr (350 néző)
Vezette: Szalai, Tóth, Sabáli

OSE: Kiss K. 8, Illés 18/3, Kovács 12/3, Spagnolo 16, Bödör 13
Csere: Madár 3/3, Zsíros -, Kiss Á. 3/3, Sömenek 19/15, Schuj -, Balla 1

Jók: Kiss K., Illés, Kovács, Spagnolo, Bödör, Sömenek

Edző: Vavra András
Másodedző: Mócsai Milán

Remekül kezdtünk az eddig hazai pályán veretlen Győr otthonában, domináltunk a palánk alatt Spagnolo és Bödör révén, a kis embereink pedig szépen kontrollálták a játékot, sokat melózva védekezésben is. Illés és Kovács is elemében volt, szép betörésekből voltak eredményesek, hamar 16 pontos előnyre tettünk szert.

gyr_ose1.jpg

A folytatásban Sömenek szállt be jól a padról, egy távoli triplával jelezte, hogy a nyíregyházi javuló forma nem volt véletlen. Ennek ellenére is történt egy kis megtorpanás a második negyed közepén, közelebb is lopódzott a hazai csapat, de egy időkéréssel hamar sikerült rendezni a sorokat, magabiztos előnyt kovácsolva a nagyszünetre.

gyr_ose2.jpg

A 15 perces pihenő után sem lankadt a figyelem, Kiss Kornél is egyre szebb megoldásokat mutatott, a többiek pedig ott folytatták, ahol előtte abbahagyták. Madár rengeteg hibára kényszerítette a hazai kicsiket, ő és Illés is elloptak több labdát és csapat szinten is kezdett kiszakadni a zsák, szinte mindenki beemelt egy-két triplát, Sömenek pedig már kilencről sem tudott hibázni.

gyr_ose3.jpg

A záró felvonás már formalitás volt, 29 pontos differenciát is mutatott az eredményjelző, az utolsó percekben fiataljaink is pályára léphettek, a Győr pedig némileg kozmetikázhatta a végeredményt.

Vavra András: „Jól kezdtünk és egy kisebb megingástól eltekintve uraltuk a meccset, felszabadultak voltunk és nagyrészt fegyelmezettek. Örülök a jó játéknak, egyre jobban összeérünk, de még mindig sokkal többet érzek a srácokban, ami ugyancsak pozitív a jövőre nézve.”

Hozzászólások