NBI/B csoport rájátszás: Örömünnep az oroszlánbarlangban - legjobb 4 között az OSE

OSE Lions - Békési SzSK 92 - 69

Dátum: 2016. ápr. 15.OSE Lions - Békési SzSK 92 - 69 (21 - 19, 19 - 18 ,25 - 11, 27 -21)


Helyszín:
Oroszlány (300 néző)

Vezette: Jakab, Surányi, Gyuris

OSE: WEHNER 14/3, Bocsárdi 4, VUJOVIC 8/3, Kiss 9/3, BURAI 12/3

Csere: Gorzsás 8, Tanács 8, Zrínyi 3/3, SONYÁK 18/9, Ughy 5/3, Magyari -, Keller 3

Edző: Vavra András

Jók: Burai, Vujovic, Sonyák, Wehner

Nagy iramban kezdték a felek a mérkőzést, ahogy ez egy play-off meccsen el is várható. Nagy volt a tét: nekünk, hogy lezárjuk a párharcot, a békésieknek pedig hogy életben tartsák reményeiket.

Támadásban szépen ment a labda, megtaláltuk a helyzeteket, a védekezés azonban nem működött a megszokott módon, ők is rendre megtalálták a réseket a védelmünkön.

Egál körüli eredménnyel mehettünk a szünetre, de már akkor úgy tűnt, az ellen kipukkadhat, ha ilyen marad az iram. Márpedig ilyen maradt a második etapra is, legfőképp annak köszönhetően, hogy míg mi sokat forgattuk a csapatot az egész mérkőzés folyamán, ellenfelünknél a meghatározó emberek folyamatosan a parketten voltak.

Meg is lett az eredménye, még egyet húztunk a védekezésen és gyakorlatilag átrohantunk az ellenfelünkön fordulás után. Extázisban játszott a csapat és vele együtt a közönségünk is, olyan harmadik negyedet produkáltunk, hogy a záró rész egy örömünneppé alakult, együtt éltek az ezúttal is rettentő hangos és lelkes szurkolóink a játékosokkal, és négyben a CSAPAT!
Várjuk a soros ellenfelünket, de abban biztos lehet mindenki, hogy nem fogjuk senkinek könnyen adni a bőrünket! ;)


Vavra András: „Úgy gondolom, teljesen megérdemelt a továbbjutásunk, egy nagyon lelkes és szimpatikus Békéssel szemben. Mindkét párharcot végig kontrolláltuk, esélyt sem adva a keleti másodiknak, ez nagy dolog és mutatja a csapat erejét, minőségét. Mindenki szépen felnőtt a feladathoz, ha ilyen koncentráltan és keményen játszunk, bárki ellen reális esélyünk van, ha pályahátrányból kell is kezdenünk!
Mindent megteszünk, hogy még szebbé tegyük ezt a szezont a szurkolóinknak és magunknak is!”

Hozzászólások