Hepp Kupa: Magabiztos győzelemmel indítottunk

OSE Lions - Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 111-73

Dátum: 2018. okt. 30.OSE Lions - Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 111-73 (21-20, 34-8, 29-15, 27-30)


Helyszín: Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, 528 néző
Vezette: Jakab, Horváth, Németh

OSE: Nshimba 10, Abell 8/3, Dragasevic 18/6, Illés 6/6, Hegedűs 9/3
Csere: Kiss K. 5/3, Kiss Á. 8/3, Anda 13, Burai 20/9, Zsíros 4/3, Sömenek 8/6, Karanfilovski 2

Vezetőedző: Sebastjan Krasovec
Másodedző: Georgi Bujukliev

Csapatunk megkezdte szereplését, mint a cím védője az idei versenysorozatban. Ellenfelünk a Zöld csoportban szereplő Győr csapata volt, akik a saját bajnokságukban a 7. helyen állnak. Játékoskeretünkből ezúttal Mohácsi Máté hiányzott, aki orvosi javaslatra hagyta ki ezt a mérkőzést.
Nem a saját elvárásainknak megfelelően kezdődött a mérkőzés, hisz bátor támadójátékkal a Győr egyáltalán nem látszott egy alacsonyabb osztályú csapatnak az első negyedben. Álmosan és puhán védekezve játszottunk, ami szoros eredményt jelentett a negyed végére.

ose_gyor1.jpg

A második negyedben aztán helyreállt a világ rendje, kifejezetten jól védekezve majd hatékonyan támadva játszottunk, amivel az addigi 1 pontos előnyt a félidőre 27 pontos különbségre duzzasztottuk. Ebben az időszakban megtaláltuk a dobóformát, de eredményes volt a palánk alatti játék is.
Hasonlóan folytatódott a harmadik negyed is, talán itt romlott a hatékonyság, de az előny tovább nőtt. Az edzői stáb itt már elsősorban azokat játszatta sokat, akik az utolsó mérkőzéseken kevesebbet szerepeltek.

ose_gyor2.jpg

Az utolsó játékrészben szinte végig a fiatalokat játszatva először az ötven pontos különbséget is átlépve teljesítettünk, viszont az utolsó percekben lankadt a figyelem, amit a Győr kihasznált és így némileg kozmetikázni tudott az eredményen. Biztosan hoztuk az első kupameccset és meg tudtuk valósítani azt is, hogy lehetőséget adjunk a csapat valamennyi nevezett tagjának. Mindenki tudott pontot dobni és néhányan kifejezetten jó teljesítménnyel hálálták meg a kapott több lehetőséget.

ose_gyor3.jpg

Sebastjan Krasovec: „Kissé idegesen kezdtük a mérkőzést amely egy rossz első negyedhez vezetett. A második és harmadik negyedben már sokkal jobban védekeztünk, ami segített nagyobb előnyt kialakítani és megnyerni a mérkőzést. Örülünk a győzelemnek, megyünk tovább!"

Hozzászólások