NBI/B: Magabiztos győzelemmel nyitottuk az idényt

Nagykőrösi Sólymok KE - OSE Lions 73-116

Dátum: 2018. szept. 19.Nagykőrösi Sólymok KE - OSE Lions 73-116 (21-27, 13-30, 20-32, 19-27)


Helyszín: Nagykőrös, Kossuth Lajos Általános Iskola
Játékvezetők: Tőzsér Dénes, Nyilas István, Győrfy Ruben

OSE: Nshimba 10, Hegedűs 15/9, Mohácsi 9/3, Illés 9/6, Abell 14/3
Csere: Burai 3, Kiss Á. 8/6, Sömenek 12/6, Bogatin 2, Kiss K. 12/6, Zsíros 13/9, Anda 9

Vezetőedző: Sebastjan Krasovec
Másodedző: Georgi Bujukliev

Felkészülten érkezett csapatunk az idei első bajnoki mérkőzésre. Ellenfelünk zónával kezdett, amire jól reagáltunk hatékony támadójátékot produkálva. Elsősorban kiváló külső dobásokat mutattuk be, ami védekezésváltást eredményezett az ellenfélnél.

nagykoros_ose1.jpg

Az első negyed védekezésében akadtak problémák, amit a következő negyedben pontosítottunk és fokozatosan növeltük az előnyünket. A harmadik játékrészben is hasonló volt a képlet, hisz néhány védekezésbeli megingástól eltekintve folyamatosan hatékony támadójátékkal még tovább nőtt a különbség. Az utolsó negyedben az amúgy is minden jelen lévő játékost foglalkoztató vezetőedzőnk elsősorban a fiatalokat szerepeltette, akik éltek is a lehetőséggel.

nagykoros_ose2.jpg

Összességében elmondható, hogy egy nem túl szervezett, alkalmanként kifejezetten kellemetlen stílusú csapat ellen magabiztos győzelemmel nyitottuk az idényt.

Sebastjan Krasovec: „Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak a győzelemhez és szeretném megköszönni szurkolóink támogatását az idegenbeli mérkőzésen is. A legfontosabb, hogy győztünk a szezon első mérkőzésén és most tudunk összpontosítani a jővő hét szerdai első hazai találkozónkra."

Hozzászólások