NBI/B: Fáradt győzelem

OSE Lions - Békési SzSK 90-80

Dátum: 2018. febr. 03.OSE Lions –Békési SzSK 90 - 80 (25 -27, 28 - 15, 18 - 22, 19 - 16)


Helyszín: Oroszlány (969 néző)
Játékvezetők: Bagi, Gaál, Pécsi

OSE: Kovács 14/6, Spagnolo 12, Bödör 7, Kiss K. 26/15, Madár 13/9,
Csere: Illés 6, Zsíros -, Sömenek 8/6, Kiss Á. 4,

Jók: Kovács, Spagnolo, Kiss K.

Edző: Vavra András
Másodedző: Mócsai Milán

Szívélyes vendéglátásban részesültek a békésiek a bemutatásnál, jelezve ezzel a két klub baráti viszonyát, a két szurkolótábor is tapssal köszöntötte egymást.
Csapatunk is ilyen jótékonyan fogadta a vendég csapatot, könnyű kosarakat engedélyezve az első negyedben, rég nem látott 27 pontot kapva a kezdő játékrészben.

ose-bekes1.jpg

Ha nem is jött össze a győri kezdés, a folytatás már kezdett arra hasonlítani, kicsit szigorítottunk, amivel 13 egységnyi előnyt vihettünk az öltözőbe.
Szünet után sem sikerült a megfelelő fordulatszámon pörögni, egyedül Kiss volt az, aki igazán agilis játékot mutatott, mondhatni ihletett formában volt, mellette Spagnolo mutatott némi életjelet.

ose-bekes2.jpg

A záró felvonás is különösebb izgalmak nélkül zajlott, habár volt közte hat is, de érezhetően nem forgott veszélyben a hazai győzelem, hoztuk a kötelezőt.

Vavra András: „Látszott a csapaton a fásultság, két komoly meccs volt mögöttünk utazással. Így is hoztuk amit kellett, de jövő hétre ennél jóval több kell. Minden tisztelet a békésieké, megtettek mindent ma este, hogy megnehezítsék a dolgunkat."

Hozzászólások