NBI/B: Egy lépéssel közelebb az alapszakasz győzelem felé

OSE Lions - Bonyhádi KSE 106-55

Dátum: 2018. márc. 30.OSE Lions –Bonyhádi KSE 106 - 55 (25 -13, 32 - 9, 24 - 14, 25 - 19)


Helyszín: Oroszlány (830 néző)
Játékvezetők: Vida, Dr. Szakáll, Nepp

OSE: Kovács 9, Sömenek 22/12, Bödör 6, Kiss K. 14/12, Madár 7/3,
Csere: Zsíros 2, Kiss Á. 12, Bogatin 4, Schuj 8/6, Illés 16, Balla -, Spagnolo 6

Jók: Sömenek, Kiss K., Kiss Á., Schuj, Illés

Edző: Vavra András
Másodedző: Mócsai Milán

Jó védekezéssel, támadásban jó helyzetkialakításokkal indult utolsó előtti hazai alapszakasz mérkőzésünk, de a befejezéseknél hiányzott a kellő összpontosítás, így az első három percben még partiban volt a Bonyhád. Eztán a védekezésünk tovább keményedett és látványos, jó labdajáratással még könnyebb helyzetbe hozták egymást a társak, amiket a folytatásban már nem hibáztunk el. Már a meccs ezen korai szakaszában nyílni kezdett az olló, a negyed végén tíz felett járt a két csapat közötti különbség.

ose_bonyhad1.jpg

Nem igazán találtak rést a vendégek a védekezésünkön félidőig, gyakorlatilag átgázoltunk rajtuk, húsz perc tiszta játék után tisztázva a mai este végét. 23 pontot rámoltunk az első etap 12 pontos előnyére, 57 - 22-es állással vonulhattunk pihenőre. Fordulás után tovább folytatódott a gála, Sömenek és Illés volt főként elemében, Spagnolo is jól tért vissza, még ha a fokozatosságot is követve kevesebb lehetőséget kapott a megszokottnál. 

ose_bonyhad2.jpg

Kiss Kornél folytatta mostanában megszokott agilis játékát, a másik Kiss, Ádám pedig eddigi legjobb teljesítményét hozta. Bogatin is bevetésre került, aki a kezdeti megilletődött játék után két szép ziccert jegyzett, Schuj pedig bevert két triplát is, közönségünk legnagyobb örömére.
Szebbik arcát mutatta csapatunk és teljesen megérdemelt, 51 pontos győzelmet ünnepelhetett.

ose_bonyhad3.jpg

Jövő héten Veszprém, már ott végleg pontot tehetünk az alapszakasz végére. Tisztában vagyunk vele, hogy ehhez maximális erőbedobásra és koncentrációra lesz szükség és a lehető legnagyobb támogatásra szurkolóink részéről, ahogy eddig is.

Vavra András: „Reméljük, mindenkinek örömet tudtunk ma este okozni! Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok a srácok nevében is Mindenkinek!”

Hozzászólások