NBI/B: Meggyőző teljesítménnyel zártuk az alapszakaszt

OSE Lions - MTK Törökbálint 90 - 49

Dátum: 2018. ápr. 14.OSE Lions – MTK Törökbálint 90 - 49 (24 - 15, 17 - 10, 22 - 6, 27 - 18)


Helyszín: Oroszlány (726 néző)
Játékvezetők: Válé, Kaskötő, Gaál

OSE: Kovács 16/3, Bödör 5, Spagnolo 15, Kiss K. 4, Illés 16/3,
Csere: Zsíros 9, Kiss Á. 7/3, Bogatin 5/3, Schuj 3/3, Madár 5/3, Balla 2, Sömenek 3

Jók: Kovács, Bödör, Spagnolo, Illés, Zsíros

Edző: Vavra András
Másodedző: Mócsai Milán

A szokatlan hazai időpontnak vagy akár a jó időnek, illetve a tétnélküliségnek is “köszönhetően” kisebb érdeklődés jellemezte utolsó alapszakasz mérkőzésünket, de ahogy később ez kiderült, egyáltalán nem zavarta csapatunkat, idei legjobb védekezésünket nyújtva könnyedén intéztük el a nyolcba kerülés szempontjából élet-halálért küzdő MTK együttesét. 

Hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, az első perctől kezdve domináltunk az előzetesen rangadónak is minősített derbin. Szépen zártunk hátul, egész este nem találta ennek ellenszerét a vendég csapat, és a megszerzett lepattanókból, eladott labdákból könnyedén indítottuk le ellenfelünket, olykor már-már túl is játszva helyzeteinket. 

ose_mtk1.jpg

Remek negyven percet produkáltunk, dupla annyi lecsorgó labdát és gólpasszt jegyeztünk lefújáskor, ami a végeredményt illetően is majdnem annyi lett. Igazi közönségszórakoztató produkcióval rukkoltak elő fiaink, fiataljaink is megcsillantották az évad során mutatott fejlődésüket, bátor játékkal hálálták meg a kapott perceiket. Illès és Kovács hozta utóbbi időben mutatott játékát, Spagnolo is egyre otthonosabban mozgott a palánk alatt ismét.

ose_mtk2.jpg

Ezzel az is eldőlt, hogy a MEAFC együttesével kezdjük a playoff párharcait hazai pályán. A további párosítások: Veszprém – Nagykőrös, Nyíregyháza – Vasas és TF – Pécs. Továbbjutás esetén utóbbi páros győztesén keresztül vezethet a döntőbe az út.
Hajrá OSE, harcra fel!


Vavra András: „Idei legjobb védekezésünket hoztuk ma este, az utóbbi időben remek formát mutató MTK-t vertük meggyőző teljesítménnyel, ezért jár a srácoknak a gratuláció. Most jön a lényegi rész, jól dolgoztunk az alapszakasz során, most ideje learatnunk annak gyümölcsét, ami nagyon nehéz feladat, de ahogy eddig is bizonyítottuk, alkalmasak vagyunk rá. Most már speciálisan kell készülnünk minden meccsre. Büszke vagyok arra, mennyit értek a srácok fejben is, ha ugyanilyen higgadtan és keményen fogunk játszani a következő másfél hónapban, bármi kisülhet belőle. Én már most büszke vagyok az idei szezonunkra, a csapatra, a szurkolóinkra, megyünk tovább, hogy még inkább azok lehessünk!"

Hozzászólások