NBI/B: Félgőzös győzelem

OSE Lions - Vásárhelyi Kosársuli 89-76

Dátum: 2018. márc. 02.OSE Lions –Vásárhelyi Kosársuli 89 - 76 (27-11, 14-18, 29-22, 19-25)


Helyszín: Oroszlány (673 néző)
Játékvezetők: Balog, Gaál, Sentényi

OSE: Kovács 13/3, Spagnolo 5, Bödör 10, Kiss K. 9/3, Madár 23/15,
Csere: Illés 7/3, Zsíros 7/3, Sömenek 13, Kiss Á. -, Balla-, Bogatin 2, Schuj -

Jó: Madár

Edző: Vavra András
Másodedző: Mócsai Milán

Könnyed 11:0-ás rohammal kezdtük a mérkőzést, ami a későbbiekre tekintettel, alapvetően meg is határozta a mérkőzést. Mutatott ugyan életjeleket a Vásárhely, de komolyabb ellenállást nem tudott tanúsítani, bármikor meg tudtuk rázni magunkat, hogy minimum a tíz pontos vezetés ne forogjon veszélyben.

ose_vasarhely1.jpg

Sok cserével zajlott a folytatás, mindenki hamar játékba került az aktív rotációból, megkapva a lehetőséget a bizonyításra, de nem igazán tudtunk felpörögni ezen az estén, a félgőz és a kevésbé kontrollált játék is elég volt a folytatásra, amiből már nem álltak talpra vendégeink.

ose_vasarhely2.jpg

Fordulás után még közelebb lopództak ugyan, de a záró negyedben többször is húsz pont fölé kúszott a különbség. Így a végjátékban fiataljaink is pályára kerültek, ám elég visszafogott játékot mutattak, amit jól használt ki ellenfelünk a végeredmény kozmetikázásához, több gyors triplát is elsüllyesztve hálónkba.
A mérkőzést megelőzően köszöntötték szurkolóink Hepp-kupa győztes csapatunk, s szezonbéli negatív nézőcsúcsunk ellenére is remek hangulat uralkodott a lelátókon.

Vavra András: „Nehéz ilyen mérkőzéseket játszani, hogy érzed, bármikor megrázod magad, nem történhet probléma. Mutattunk már életjeleket, de messze van még az elmúlt két hónap élessége, éhsége. Jövő héten ezen dolgozunk tovább, hiszen újabb nehéz sorozat vár ránk a következő hetekben.”

Hozzászólások