NBI/B Rájátszás: NÉGY KÖZÖTT VAGYUNK

OSE Lions - MEAFC 109-69

Dátum: 2018. máj. 04.OSE Lions –MEAFC 109 - 69 (30 -25, 30 - 14, 27 - 16, 22 - 14)


Helyszín: Oroszlány (862 néző)
Játékvezetők: Jakab, Minár, Válé

OSE: Kovács 22/6, Zsíros 28/9, Spagnolo 10, Illés 8/6, Madár 11/9
Csere: Bödör 2, Kiss Á. 5, Kiss 7/3, Sömenek 7/3, Schuj 3/3, Bogatin 4, Balla 2

Jók: Kovács, Zsíros, Spagnolo, Madár

Edző: Vavra András
Másodedző: Mócsai Milán

Nagy elszántsággal kezdtük a létfontosságú derbit, már az elejétől látszott, hogy itt ma nem ismerünk pardont. Nem volt elveszett lepattanó, iszonyat hajtást csináltunk védekezésben és rohantunk a megszerzett labdákkal, rengeteg könnyű kosarat szerezve. Kezdetekben még volt pár eladott labdánk, amiből főleg Szögi révén még ideig-óráig tudta tartani a lépést a Miskolc, de a védekezésüket teljesen szétziláltuk.

ose-meafc1.jpg

A második tíz percben már jobban megbecsültük a labdát, igazi csapatjáték jellemezte az OSE-t, szépen járatva a labdát. Madár talált be két triplát, a visszatérő Kovács is nagyon elemében volt, Zsíros pedig élete meccsét játszotta, reméljük nem utoljára. Félidőre nem hagytunk kérdést a továbbjutás szempontjából, felszabadultan játszhattunk a folytatásban.

ose-meafc3.jpg

Határozottan kezdtük a záró húsz percet is, koncentráltak voltunk. A vendégek minden - mindegy alapon feladták a kinti dobást és bár kezdetben nem találtunk be, jó labdajáratás után ismét megfelelő ritmusú dobásaink voltak, amik így már ültek is, harminc pont felé tornáztuk a különbséget. Szép lassan mindenki pályára került, igazi örömjátékot mutatott be a CSAPAT ezúttal jelezve, hogy megérkeztünk a rájátszásra. Közönségünk is újra a régi volt, a lefújás után sokáig éltette csapatunkat, joggal, jöhet az elődöntő.

Vavra András: „Nemes ellenfél volt a Miskolc, gratulálok nekik és Walke Karcsi barátomnak, remekül felkészítette őket. Sokkal koncentráltabbak voltunk ma, mint korábban, jobban lepattanóztunk, egységesebb játékot mutattunk és ezáltal felszabadultak a gátak, mondhatjuk, hogy kiszakadt a zsák végre. Komoly párharc vár ránk a döntőbe jutásért, de azt hiszem, tanultak a srácok ebből a három meccsből, miről is szól a playoff, most már mindenki ellen a maximum kell. Itt úgy érzem, fizikálisan fogyott el a Miskolc, három meccset már nem bírtak velünk, reálisnak gondolom a továbbjutásunk. Köszönjük szurkolóink támogatását, jó volt ma OSE-snak lenni."

Hozzászólások