NBI férfi B csoport / Rájátszás a 3. helyért: Megvan a bronzérem!

NBI férfi B csoport / Rájátszás a 3. helyért: MEAFC - OSE Lions 69-84

Dátum: 2017. jún. 03.MEAFC - OSE Lions 69-84 (17-18, 16-22, 17-21, 19-23)


Helyszín: Miskolc (250 néző)

Vezette: Pozsonyi, Rácz, Balogh

OSE: Kiss 11, VARGA 10, RACKLEY 14/3, HORVÁTH 9, KOVÁCS 17

Csere: Zsíros 2, Madár 3/3, Wehner 9, Burai -, Joó 2, Tanács 7/3

Edző: Vavra András

Jók: Varga, Rackley, Horváth, Kovács

Nehezen indult be a pontgyártás, rendre elpackáztuk az üres kinti dobóhelyzeteinket. Aztán szereztünk pár labdát, melyekből könnyen rohantuk le a hazaiakat, ziccerre váltva azokat.

A második negyedben már kintről is betaláltunk, illetve jól védtük az ellenfél kulcsembereit, ami hét pontos különbséget eredményezett félidőre.

img_3378.jpg

Szünet után is jól védekeztünk, és a szerzett labdáinkból nem tudott visszazárni a Miskolc, jól találtuk meg az induló embert. Ahogy haladt a mérkőzés, már látszott, hogy nem okozhat gondot a bronzcsata eldöntése, csak a különbség volt kérdéses a végeredmény szempontjából.

Mindenki lehetőséget kapott, és ha volt is még felzárkózási kísérlete vendéglátóinknak, könnyedén vertük vissza azokat, beállítva a 69:84-es végeredményt, ami a bronzérmet jelentette számunkra az idei szezonban.

Mérkőzés után együtt ünnepelt csapatunk a szurkolóinkkal, ezúton is köszönjük nekik, hogy ide is elkísértek minket!

Vavra András: "Végig kontrolláltuk a mérkőzést, minden negyedet megnyerve, ami a Miskolc idei hazai szereplését tekintve nem könnyű dolog. Gratulálok a csapatnak és köszönöm a játékosoknak a kitartó munkát. Hosszú és nehéz szezonunk volt, minden tiszteletem az övék. Köszünjük szurkolóinknak is a támogatást, és természetesen a vezetőségnek, háttérstábnak, nekik is rengeteg munkájuk volt ebben a szezonban."

Hozzászólások