Megnyertük a Bányász Kupát!

OSE Lions - MAFC 90 - 73

Dátum: 2018. aug. 26.OSE Lions - MAFC 90 - 73 (19-20, 25-18, 24-10, 22-25)


Helyszín: Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok (602 néző)
Játékvezetők: Válé, dr. Szakáll , Major

OSE: Illés 20/3, Kiss Á. 6/6, Mohácsi 13/9, Zsíros 14/6, Nshimba 7.
Csere: Anda 11, Sömenek 17/15, Burai -, Bogatin -, Balla 2.

Vezetőedző: Sebastjan Krasovec
Másodedző: Georgi Bujukliev

Rossz előjelekkel vártuk a döntőt, hisz az előző napi csapatból Kiss Kornél ujjsérülés és Hegedűs Gergely sarok fájdalmak miatt volt kénytelen kihagyni az összecsapást. Puha védekezéssel kezdtük a meccset, ami azt eredményezte, hogy az egész első negyedben futottunk az ebben az időszakban jól produkáló MAFC után.

ose_mafc1.jpg
(Fotó: Hoffartné Kati)

A második negyedben összeállt a védekezésünk, amiből tudtunk könnyű kosarakat szerezni, valamint kemény harc árán sikerült a palánkok alatti területet is uralni. A szünetre már előnnyel mehettünk az öltözőbe ennek következményeként. A harmadik negyedben sikerült még magasabb fokozatba kapcsolni, agresszív jó védekezést és hatékony támadójátékot produkáltunk. Ebben az időszakban nagyon jól dobtuk a külső helyzeteket is, következésképpen már jelentős előnyt alakítottunk ki a negyed végére. 

ose_mafc2.jpg
(Fotó: Hoffartné Kati)

Az utolsó etap kiegyenlítettebb játékot hozott, de ez annak is volt betudható, hogy mindenkinek igyekezett az edzői stáb szerepet adni. Hasznos mérkőzést játszottunk, ami egy vérbeli bajnoki rangadóhoz hasonlított. A döntőben jól teljesítettünk, igazi csapatként harcoltunk, amihez néhány kiváló egyéni teljesítmény is párosult.

Felnőtt csapatunk tavalyhoz hasonlóan idén is megnyerte a hazai rendezésű Bányász Kupát, megtartva ezzel a győztesnek járó vándorserleget.

A 2018-as Bányász Kupa végeredménye:

I.   OSE Lions
II.  MAFC
III. Budapesti Honvéd SE
IV: Békési SZSK

Köszönjük a részvételt Mindenkinek!
Hozzászólások