OSE Oroszlányok - Döntő előzetes

A Monori SE-Szedd ki! csapatával játszik női csapatunk

Dátum: 2018. máj. 31.Döntő előzetes


A felnőtt női Pest megye bajnokság döntőjét oda-visszavágós rendszerben rendezik meg, az első mérkőzésre 2018.06.03-án vasárnap kerül sor, 11:00 órás kezdéssel. Helyszín az oroszlányi Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok kisterme. A visszavágó 2018.06.06-án szerdán 19:30 órakor lesz a bajnoki címvédő Monori SE-Szedd ki! otthonában (Monor, Szterényi Sportcsarnok).

Gurszky Gergő: „Döntőbeli ellenfelünket jól ismerjük, idén is találkoztunk már velük kétszer az alapszakaszban. Hazai pályán 11 pontos vereséget szenvedtünk, idegenben pedig 5 ponttal maradtunk alul. Az nem kérdés, hogy a monori csapat a párharc esélyese, de pont az a szép ebben a sportban, hogy ha kellően odatesszük magunkat, végig koncentráltan tudunk játszani és elhisszük, hogy sikerülhet, akkor borítható a papírforma. Nem titkolt szándékunk pedig pontosan ez.”
„Az alapszakaszbeli mérkőzések is ezt mutatják, csak nüanszokon múlt a bravúr. Meg tudtuk őket szorongatni, ugyanis mindkétszer úgy fordultunk rá a véghajrára, hogy nyílt volt a meccs, Oroszlányon két perccel a vége előtt csak 4 pontos fórban volt a Monor, idegenben pedig mi voltunk előrébb. A védekezés lesz a kulcs, egyszer 68, egyszer pedig 54 ponton tartottuk őket, de a túloldalon nem voltunk kellően precízek, e tekintetben több kell majd a döntő mérkőzésein.”
„Egyelőre még csak a hazai meccsre koncentrálunk, ebből próbálunk meg minél többet kihozni, szeretnénk nyerni és előnnyel utazni Monorra a visszavágóra. Nagyon kemény párharcra készülünk, de bízunk magunkban és abban, hogy sikerülhet. Tudjuk, hogy közel makulátlan teljesítményre lesz szükségünk mind védekezésben, mind támadásban. 19-re lapot húzunk, megpróbáljuk meglepni őket, aztán meglátjuk, hogy ez hogyan sikerül. Hajrá OSE!”

Hozzászólások