Női: Polgár Béla Emléktorna

Két felkészülési mérkőzést játszott női csapatunk

Dátum: 2018. szept. 18.Polgár Béla Emléktorna, Szombathely


Az OSE Lions női csapata lejátszotta első edzőmérkőzéseit a 2018/19-es szezonban, Szombathelyen vendégszerepelt az oroszlányi együttes a szeptember 15-én megrendezett Polgár Béla meghívásos emléktorna keretein belül.

Két mérkőzést játszott a csapat, 4x8 perc tiszta játékidővel. Az ellenfél mindkét esetben a Szombathelyi ESE volt, az első mérkőzésen a jó erőkből álló felnőtt, amatőr NBI-be nevezett csapatuk ellen néztek farkasszemet az oroszlányiak, ahol sima vereséget szenvedtek, míg a második összecsapáson szoros meccsen maradtak alul a helyiek U18-as csapatával szemben.

A csapat tagjai: Lázár Alina, Farkas Renáta, Nagy Noémi, Sulyák Noémi, Kurucz Réka, Mikula Petra, Fodor Fanni, Horváth Anna, Berendi Orsolya, Krecsmajer Vivien.

Gurszky Gergő: „A fiatalok szépen állták a sarat, be lettek dobva a mélyvízbe, különösen az első mérkőzésen, de úgy gondolom, hogy az akaraterőre és az odaadásra nem lehetett panasz, minden tőlük telhetőt megtettek a komoly fizikális különbségek ellenére is. Még akklimatizálódniuk kell a játékrendszerünkhöz, de ez természetes, hiszen az első két mérkőzésüket játszották a csapatban. Egy célunk volt ezzel a tornával, hogy elkezdjük beintegrálni az új fiatal játékosainkat a rendszerünkbe, és úgy gondolom, hogy sikerült tennünk egy lépést efelé a cél felé. Nem voltunk élesek, de a felkészülésünk ezen szakaszában ezt még nem is várom el. Nagyon jó tanulópénz volt, kiütköztek jócskán a hibáink, amin a soron következő hetekben dolgoznunk kell, hogy tétmeccsen ezeket már ne kövessük el. Köszönjük a meghívást és a lehetőséget Szabó Lászlóéknak, nagy örömünkre szolgált, hogy részt vehettünk ezen a felkészülési tornán. Hasznos nap volt, ami segítette a felkészülésünket. Még minimum két edzőmérkőzést szeretnénk játszani a szezon kezdetéig.”

Hozzászólások