Női: Röpdolgozat 2-es, most jönnek a témazárók

BKGDSE - OSE Oroszlányok 18-87

Dátum: 2018. jan. 28.BKGDSE – OSE Oroszlányok 18-87 (1-24, 8-14, 4-37, 6-12)


Helyszín: Szigetszentmiklós, 10 néző
Vezette: Szájer, Mészáros

OSE: Farkas 16, Pándiné 8, Zsenits 21, Kurucz 20/3, Krecsmajer 6
Cserék: Lázár 2, Nagy 2, Fazekas 6, Berendi 6

Edző: Gurszky Gergő
Másodedző: Fodor Ármin

Január 28-án vasárnap este Szigetszentmiklóson vendégszerepelt az OSE felnőtt női csapata.
A mérkőzés esélyesei egyértelműen az oroszlányiak voltak, és ez az összecsapás első perceitől körvonalazódott. Mind támadásban, mind védekezésben dominált az OSE, a játék minden elemében fölé nőttek a fiatal játékosokból álló szigetszentmiklósi csapatnak annak ellenére is, hogy nagyon sokat hibáztak mind a védő-, mind a támadó térfélen a helyenként kissé fásultan és tesze-toszán mozgó vendég játékosok. Két dolgot lehet kiemelni oroszlányi részről, az első negyedbeli védekezést, illetve a harmadik játékrészbeli eredményes támadójátékot, többek között ezeknek köszönhetően alakult ki a jelentős különbség a meccs végére a két csapat között. A vége – a nyögvenyelős játék ellenére – egy csaknem 70 pontos sima győzelem.
Az OSE Oroszlányok soron következő mérkőzése 2018.02.06-án 19:30-kor lesz hazai pályán, a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok kistermében, az ellenfél a Nagykőrösi Sólymok KE csapata lesz.

Gurszky Gergő: „Kiábrándító teljesítményt nyújtottunk, úgyhogy vonjuk le a tanulságokat, majd felejtsük el ezt a meccset minél hamarabb.
Borzasztó nehéz február előtt állunk, sok nagyon kemény meccsel, úgyhogy fel kell kötnünk a gatyánkat. Fel is fogjuk, ebben biztos vagyok, habár most nem éreztem kellően motiváltnak a társaságot. Ha ez volt a röpdolgozat a témazáró előtt, akkor finoman szólva is nagyon bele kell húznunk! Van még egy kis időnk, keményen fogunk készülni, hogy a lehető legtöbbet ki tudjunk majd hozni az előttünk álló időszakból. Bízom a lányokban, hogy sikerülhet, na nem emiatt a meccs miatt persze. Sok mindenre választ fog adni a február, kellően erősnek érzem a csapatot ahhoz, hogy megbirkózzunk az előttünk álló feladattal, de ehhez sokkal összeszedettebb, keményebb és csupaszív játékra lesz szükségünk.”

Hozzászólások