Női: Behúztuk a kötelezőt

OSE Oroszlányok - Százhalombattai KSE 68-53

Dátum: 2019. ápr. 11.OSE Oroszlányok – Százhalombattai KSE 68-53 (21-7, 23-15, 16-12, 8-19)


Helyszín: Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, 30 néző
Vezette: Gyurka, dr. Kovács

OSE: Pogány 22/6, Pándiné 2, Zsenits 8, Kurucz 7/3, Krecsmajer 5/3
Cserék: Lázár 5/3, Nagy 2, Horváth 8, Fodor 6, Berendi 3/3

Edző: Gurszky Gergő
Másodedző: Fodor Ármin

Gurszky Gergő: „Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! A kötelező behúzva, amivel életben tartottuk az esélyt a 4-es döntőbe kerülésre, de továbbra sem a mi kezünkben van a piros 7-es. Nem verdeste a plafont a színvonal a mai mérkőzésen, sajnos ez részben a mi hibánkból is adódott, mert nem tudtunk kellő fordulatszámra felpörögni, fejben nagyon fásultak voltunk. Borítékolható volt, hogy nem lesz szép meccs, pláne úgy, hogy egy kezemen meg tudtam számolni, hogy hány sprintet láttam a mérkőzés során, akár védekezésről, akár támadásról legyen szó.”
„Voltak olyan időszakok, amikor elkaptuk a fonalat és jól játszottunk, az első félidőben viszonylag jól dobtunk kintről, de összességébe véve csapatszinten megint nagyon elmaradtunk az elvárt és elfogadható dobáshatékonyságtól. A védekezéssel is csak időszakosan lehettünk elégedettek, de nagyon érezhető volt a csapaton az energiaminimum elvére törekvés, ami a fáradtság számlájára írható, és részben, de csak részben megmagyarázza a védekezésbeli puhányság okát. Mindenki kellő játékperchez jutott, és Fodor Fanni személyében debütánsunk is volt a mai napon, aki először lépett pályára tétmeccsen a felnőtt mezőnyben. Rögtön meg is szerezte első pontjait, amihez gratulálok!”
„Két hét múlva szombaton jön a felsőházi rájátszás utolsó mérkőzése Piliscsabán, ami sok mindenre választ fog adni és el fog dönteni. Piszkosul kemény mérkőzés lesz, ez biztos, és hogy egy klasszikust idézzek: „nem ígérhetek mást, csak vért, verítéket és könnyeket!” Remélem örömkönnyeket, de ehhez még tenni kell, mert a sült galamb nem fog a szánkba repülni továbbra sem!”

Hozzászólások