OSE Spartans: Magabiztos győzelem az első fordulóban

OSE Spartans - KVSE Basketbulls 74-35

Dátum: 2017. nov. 11.OSE SPARTANS-KVSE BASKETBULLS 74-35 (19-8, 20-11, 16-6, 19-10)


Megyei bajnokság (I. forduló)
Helyszín: Tata

OSE: Oravecz 4, Kláris 8/6, Gecsei 8/6, Nagy 6, Kemenczky 7/3
Csere: Túri 14, Török 7, Orbán 6/6, Szabó 4, Pongrácz 4, Csiszár 6, Véber

Játékos-edző: Kláris Zoltán

A tavalyi bajnokság megnyerését követően, már a jelenben kell bizonyítania a Spártai harcosoknak. Az előző szezon játékosai maradtak, viszont Petrik, Túri, Csiszár és Véber személyében érkeztek újak is. A 7 csapatos bajnokság a tavalyihoz képest kiegyenlítettebb lett, hiszen szinte mindenki erősített, és több csapat is esélyes a végső győzelemre.
A mérkőzés elején a komáromi csapat jól tartotta magát, de a hosszabb paddal rendelkező spártaiak szépen fokozatosan növelték a különbséget a két csapat között. Kintről most Orbán tett bele egy kis pluszt, mezőnyben pedig Túri adott lökést a hazai csapatnak. A vége magabiztos győzelem az első fordulóban, a KVSE Basketbulls csapata ellen.

Kláris Zoltán: „Igyekeztünk az egész keretet megmozgatni és hatékonyan is játszani egyszerre, de az új fiúkkal szoknunk kell még egymást. Cél, hogy mérkőzésről, mérkőzésre fejlődjünk, és úgy nyerjünk meg minél több mérkőzést, hogy a keret játékosai jól érezzék magukat a pályán. A mérkőzés elején megsérülő Véber Norbinak a csapat jobbulást kíván, és mielőbb várja vissza soraiba."

Hozzászólások