U12 Vadmacskák,MórMoták: Házi rangadó az első mérkőzésen

OSE Vadmacskák - OSE MórMoták 96-37

Dátum: 2019. márc. 10.OSE Vadmacskák - OSE MórMoták 96-37 (20:8, 30:13, 25:11, 21:5)


Helyszín: Oroszlány, Krajnyik András Sportcsarnok (kisterem)
Vezette: Krisztián-Világos, Vörös

OSE Vadmacskák:
Buday Leila 15, Deáki Petra -, Imre Nikolett 9, Imre Vivien 8, Kishonti Boglárka -, Mikola Boglárka 15, Mikula Linett 22, Németh Réka 13, Németh Vivien -, Pratsler Amanda 10, Vágvölgyi Zsófia 4, Vágvölgyi Viktória -

OSE MórMoták: Gombás Petra 6, Winkler Petra 3, Horváth Kristóf 4, Kaiser Zoltán 6, Lakatos Rebeka 5, Vorsléger Márton 7, Horváth R. -, Farsang B. 3, Loderer P 3, Hajas Lara -, Szabó B. -.

Edzők: Fodor Ármin (Vadmacskák), Ungvárai Béla (Mórmoták)

Az Országos U12 Gyermek Bajnokság soron következő fordulójának nyitó mérkőzésén két fiatal csapatunk mérkőzött meg egymással, így a kilátogatók igazi házi rangadót láthattak. 

Fodor Ármin: „Végig vezetve, minden negyedet megnyerve sikerült magabiztos győzelmet aratnunk a móriak ellen. Egész mérkőzés alatt jól védekezett a csapat, két negyedben is 10 pont alatt tartottuk az ellenfelet. Támadásokban szépen járt a labda, szerencsére nem egyénieskedés jellemezte a csapatot, öt játékosom szerzett 10 vagy annál több pontot, ketten pedig éppen hogy csak nem érték el a 10 pontos határt. Gratulálok a csapatnak!"

Ungvárai Béla: „A móri csapatban 6 hiányzó volt, 4 játékos szeptemberben kezdett kosarazni, ketten 2009-ben születtek és még nem tudnak U12 szinten teljesíteni 20 percen keresztül. Mindenki próbálkozott, kínszenvedés volt ez a hétvége. Néha nemcsak az emberek, hanem a gépek sem tudnak bizonyos helyzeteket értelmezni. Érdekesség, hogy „Baranya Bíborka” (23) és „Tóth Lara” (14) az ellenfél csapatában kiemelkedően teljesített. A hétvégén 40 pontot szereztek és jól védekeztek. Aki megtanította őket, kiváló munkát végzett. Az oroszlányi szülők sportszerűen, kulturáltan szurkoltak, hiszen két OSE csapat játszott egymás ellen. Öröm egy olyan körhöz tartozni, ahol az egymásra figyelés és a méltányosság tartja egybe a közösséget. Ahol a jól elvégzett munkának megvan a méltó megbecsülése. Hajrá OSE!"

Hozzászólások