U11: A Soproni Darazsak ellen is sikerült nyerni

Csípős Darazsak - OSE Simbák 31 - 69

Dátum: 2019. okt. 19.Soproni Csípős Darazsak - OSE Simbák 31 - 69 (3-10, 12-26, 2-16, 14-17)


Helyszín: Oroszlány, KAA Sportcsarnok (régi terem) 100 néző (20 soproni)
Vezette: Magyari Viktor, Novák Bence

OSE: Buday Botond 18, Cozma Patrik 2, Fekete Ádám 5, Flekenstein Milán 12, Horváth Balázs 3, Kőhalmi Gergely 1, Linczmaier Milán 3, Magyar Benjámin 21, Szlatki Tamás 2, Urszán Balázs -, Urszán Bence -, Varga Zsombor 2

Edző: Gurszky Géza, Gurszky Gézáné

Az Országos Regionális Kenguru (U11) bajnokság „A” csoportjának első fordulója szombaton Oroszlányon került megrendezésre a KAA Sportcsarnok régi termében.

Az előző mérkőzést követően nem sok ideje volt a pihenésre az OSE fiataljainak, hiszen 20 perc elteltével, már a következő mérkőzésük kezdődött a Soproni Csípős Darazsak gárdája ellen. A Simbák tavaly szoros mérkőzéseket játszottak a Soproni Darazsak Akadémia csapatával, így nehéz mérkőzés várt rájuk a folytatásban. Az első három perc a mérkőzés ritmusának felvételével telt. Miután fejben is megérkeztek a srácok a mérkőzésbe, már nem volt kérdéses a mérkőzés további alakulása.

Gurszky Géza: „Jó volt látni, hogy a győri csapatnál nagyobb sebességi fokozatban játszó gárda ellen is megmutatták a srácok, hogy nagy biztonsággal végre tudják hajtani a tanultakat. Gratulálok, férfimunka volt! A szurkolóinknak pedig köszönöm a sportszerű támogatást! ”

Hozzászólások