U11 Simbák: Szoros mérkőzés a Darazsakkal, végül 2 pontos vereség

OSE Simbák - Csípős Darazsak 50-52

Dátum: 2020. okt. 18.OSE Simbák – Csípős Darazsak 50-52 (13-10, 18-15, 9-13, 10-14)


Helyszín: Sopron, Belvárosi Sportcsarnok, 30 néző
Vezette: Wischy, Buzai
MKOSZ ellenőr: Szabadvári J.

OSE: Verbulecz Roland 17, Vasi Botond 6, Dimény Dániel 1, Kluber Barnabás –, Krasznay Levente 3, Rosta Márton 3, Hernek Tamás –, Varga Zsombor 19, Nagy Márk –, Fekete Dávid 1

Edző: Gurszky Gergő
Másodedző: Gurszky Géza

Gurszky Gergő értékelése: „Nagy rohanással és mindkét oldalon sok hibával kezdődött a mérkőzés, talán mi tudtunk előbb lehiggadni és támadásban pontosabban dolgozni, ezért az első félidőben mindkét negyedet meg tudtuk nyerni. A második félidőben sajnos kijött rajtunk a fáradtság, és ahogy egyre jobban fogytunk el, úgy esett vissza támadásban a hatékonyságunk, védekezésben pedig már nem tudtuk lábbal lekövetni őket, így könnyű ziccereket kaptunk, amivel a hajrára el is tűnt a különbség, az utolsó percekben pedig meg is fordította az Akadémia a mérkőzést. Szűk kerettel tudtunk most csak Sopronba utazni a betegek és a sérültek miatt, így a végére ki lettünk eléggé facsarva. Egy kis labdabiztosság, keménység és szufla hiányzott most a játékunkból a döntő pillanatokban, de ez a következő fordulóban már reményeim szerint meglesz.”

Gurszky Gergő: „A jó és rossz periódusok váltakoztak a játékunkban, végül valamivel több lett a rossz periódus, ez jelentette most a különbséget. Nagyon hosszú idő után játszottak a srácok újfent mérkőzést, úgyhogy valamilyen szinten borítékolható volt, amit láttam. Azt sajnálom, hogy idő előtt elfáradtunk, és ezért végül utolért bennünket az ellenfél, de ez ilyenkor valamilyen szinten törvényszerű is. Ahogy elfáradtunk, elkezdtünk bújócskázni, gyakorlatilag kibújtunk a felelősség alól, és egy kivételtől eltekintve, senki nem tudott felelősséget vállalni és a hátán cipelni a csapatot. Talán emiatt most nem is érdemeltünk győzelmet, de az amúgy is csak sokadlagos szempont, hogy a végén mi áll az eredményjelző táblán. A gyerekek fejlődése a legfontosabb támpont, és e tekintetben jól haladunk. Amivel problémám volt, azt a meccs után megbeszéltük, és tanultunk belőle. Sok bíztató dolgot láttam, aminek örülök, de ennyit nem hibázhatunk, pláne nem az „A” csoportban.”

Hozzászólások