U11 Simbák: A Tigrisek sem tudták megállítani a Simbákat

Soproni Tigrisek - OSE Simbák 38 - 94

Dátum: 2018. okt. 28.Soproni Tigrisek - OSE Simbák 38 - 94 (10-31, 18-30, 4-11, 6-22)

 
Helyszín: Sopron, 50 néző (20 oroszlányi)
Vezette: Rokob Krisztián, Wischy Péter

OSE: Bíró Bence 9, Cozma Patrik 7, Czermann Zétény 9, Fekete Ádám 7, Kulhanek Áron 5, Lazók Zsigmond 8, Linczmaier Milán 13, Magyar Benjámin 12, Pap Gergő 15, Szlatki Tamás 4, Urszán Bence 4, Varga Dániel 1

Edző: Gurszky Géza, Gurszky Gézáné

Az Országos Regionális Kenguru (U11) bajnokság első fordulója vasárnap Sopronban került megrendezésre a BECSA-ban. A második mérkőzésen a Soproni Tigrisekkel játszottak az OSE Simbák. Hat újabb játékos mutatkozhatott be a bajnokság első fordulójában a Simbák csapatában. Nagy lendülettel kezdett az oroszlányi gárda, és egy pillanatra sem volt kétséges, hogy ki nyeri a mérkőzést.  Az agresszív védekezésből rengeteg labdát szerző Simbák rendre könnyű kosarakat tudtak szerezni, és nagyarányú győzelmet arattak.

Gurszky Géza: „A tavalyi idény első fordulójában a Tigrisek hasonló arányú győzelmet arattak ellenünk. Jó volt látni, hogy ez ma fordítva történt. Szeretnék külön gratulálni annak a 13 játékosnak, aki ma debütált az Országos Regionális Bajnokságban, és köszönöm az öt tapasztaltabb játékosnak, hogy segítették őket a pályán.”

Hozzászólások