U11 Simbák: A Soproni Darazsak ellen is sikerült nyerni

Csípős Darazsak - OSE Simbák 62-75

Dátum: 2019. febr. 10.Soproni Csípős Darazsak - OSE Simbák 62 - 75 (9-16, 19-27, 18-10, 16-22)


Helyszín: Oroszlány, KAA Sportcsarnok (régi terem) 100 néző (30 soproni)
Vezette: Vezette: Rácz Kristóf, Vörös Eszter

OSE: Borbáth István 4, Buday Botond 2, Cozma Patrik 1, Czermann Zétény 21, Fekete Ádám 1, Flekenstein Milán 7, Lazók Zsigmond 1, Linczmaier Milán 0, Magyar Benjámin 14, Pap Gergő 23, Szlatki Tamás 0, Urszán Balázs 1,

Edző: Gurszky Géza, Gurszky Gézáné

Az Országos Regionális Kenguru (U11) bajnokság „A” csoportjának negyedik fordulója vasárnap Oroszlányon került megrendezésre a KAA Sportcsarnok régi termében.
Az előző mérkőzést követően nem sok ideje volt a pihenésre az OSE fiataljainak, hiszen 20 perc elteltével, már a következő mérkőzésük kezdődött a Soproni Csípős Darazsak gárdája ellen. A két alakulat eddig egymás ellen lejátszott mérkőzéseinek idei mérlege 1-1 győzelem, ami izgalmas mérkőzést sejtetett. Így is történt, hiszen a két csapat között a különbség sosem volt akkora, hogy az oroszlányi fiatalok megnyugodhattak volna. A Darazsak fizikai fölényét a Simbák agresszív védekezéssel, és bátor betörésekkel ellensúlyozták. Utolsó energiájukat is mozgósítva az oroszlányi fiatalok győztesen kerültek ki a küzdelemből.

Gurszky Géza: „Nagyon büszke vagyok a srácok mai teljesítményére, hiszen ezzel a két győzelemmel továbbra is vezetik a 32 csapatból álló régió mezőnyét. A szépszámú nézőnek köszönöm a sportszerű szurkolást, amivel segítették a CSAPATOT! ”

Hozzászólások