U11 Simbák: Veretlenül nyerte a IV. régiót az OSE Simbák csapata

OSE Simbák - Soproni Tigrisek Deák Tér 86 - 41

Dátum: 2019. ápr. 14.OSE Simbák –Soproni Tigrisek 86 - 41 (13-8, 37-13, 20-11, 16-9)


Helyszín: Sopron, BECSA 40 néző (10 oroszlányi)
Vezette: Hernicz Balázs, Kapusi Gábor

OSE: Borbáth István 3, Buday Botond 7, Cozma Patrik 10, Czermann Zétény 7, Fekete Ádám 11, Horváth Balázs 5, Flekenstein Milán 13, Kulhanek Áron 3, Linczmaier Milán 7, Magyar Benjámin 6, Pap Gergő 9, Szlatki Tamás 5

Edző: Gurszky Géza, Gurszky Gézáné

Az Országos Regionális Kenguru (U11) bajnokság hetedik fordulója vasárnap Sopronban került megrendezésre a BECSA-ban. A második mérkőzésen a Soproni Tigrisek csapatával játszottak az OSE Simbák. Ez a találkozó is nehezebben indult, érződött, hogy az előző mérkőzést követően tíz perc állt rendelkezésre a frissítésre. A második negyedben azonban az oroszlányi fiatalok átfutottak ellenfelükön és jelentős előnyt szereztek. A harmadik és negyedik negyedet is biztosan kézben tartva megnyerték utolsó alapszakaszi mérkőzésüket.

Gurszky Géza: „Büszke vagyok a CSAPAT-ra, hogy az OSE történetében először a kenguru (U11) korosztályban meg tudta nyerni (ráadásul veretlenül) a régiós bajnokságot, és ezzel a sikerrel az ország 12 legjobb korosztályos csapata közé került. A folytatásban mindent elkövetünk, hogy a Nyugat-Magyarországi régiós jamboreen, ahol négy régió bajnoka méri össze tudását, méltó módon képviseljük az OSE-t. A gyerekeknek gratulálok, szüleiknek köszönöm a segítséget!”

Hozzászólások