U11 Simbák: Kiváló mérkőzésen vereség a Körmendtől

OSE Simbák - Körmendi Törpördögök "A" 67 – 88

Dátum: 2019. máj. 04.OSE Simbák – Körmendi Törpördögök 67 – 88 (15-20, 28-36, 19-15, 5-17) 


Helyszín: Székesfehérvár, Albacomp Aréna 120 néző ( 30 oroszlányi)
Vezette: Koller István, Horváth Andreasz

OSE: Borbáth István 4, Buday Botond 1, Cozma Patrik 5, Czermann Zétény 17, Fekete Ádám 5, Flekenstein Milán 3, Lazók Zsigmond -, Magyar Benjámin 6, Pap Gergő 23, Szlatki Tamás 1, Tóth Krisztofer 1, Urszán Balázs 1

Edző: Gurszky Géza, Gurszky Gézáné

Az Országos Regionális Kenguru (U11) bajnokság nyolcadik fordulója, ami egyben a Nyugat Magyarországi régiós döntő, vasárnap Székesfehérváron került megrendezésre az Albacomp Arénában.

Az oroszlányi fiatalok első ellenfele a másik északnyugati régió bajnoka a Körmendi Törpördögök csapata volt. A közönség igen színvonalas mérkőzést látott a két jól felkészült csapat jóvoltából. Az OSE fiataljai a mérkőzés nagy részében felvették a versenyt a körmendiekkel, a harmadik negyed végén 7 pontra zárkóztak fel. Az utolsó játékrészben az ellenfél támadás befejezései pontosabbak voltak, ezzel el is döntötték a mérkőzést. 

Gurszky Géza: „Nagyon tetszett, amit ezen a mérkőzésen láttam. A fiúk a mérkőzés második felében már jól alkalmazkodtak a körmendi csapat terület kiürítéses játékához, egyre többször működött a védekezésben a besegítésünk. A támadásainkban is láttam több biztató jelet, sok jó döntést és megoldást. Különösen bíztató a mutatott játék, azt figyelembe véve, hogy a Törpördögöknél nagyrészt 2008-ban született játékosok szerepeltek, míg a mi csapatunkban nagyrészt 2009-ben születettek.”

Hozzászólások